Imobiliare Valea Prahovei
Interne

British Airways lansează serviciul de îmbarcare prin telefon pe Aeroportul Henri Coandă

British Airways le oferă pasagerilor care vor călători de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă posibilitatea de a obţine cartea de îmbarcare prin intermediul telefoanelor mobile.

 

Posesorii de smartphones cu sistemele de operare iPhone, Blackberry, Android şi Windows mobile 7, cu acces la Internet, vor putea urca la bordul aeronavelor British Airways pe baza unei cărţi de îmbarcare electronică afişată pe telefonul mobil.

Cartea de îmbarcare poate fi vizualizată accesând secţiunea My Flights din meniul My boarding passes. Cartea de îmbarcare poate fi stocată în această secţiune şi vizualizată fără a fi conectat la Internet. Acesta va fi salvată până când clientul o va şterge din telefon.

Aplicaţia BA App poate fi descărcată de oricine. Cu toate acestea, doar membrii Executive Club care au furnizat detaliile lor prin accesarea contului de membru pot obţine şi utiliza cartea de îmbarcare pe mobil.

Pasagerii British Airways care nu sunt membrii Executive Club, dar doresc să beneficieze de avantajele serviciului deMobileBoardingPass, se pot înregistra ca membrii pe www.ba.com. În momentul în care numărul de membru Executive Club a fost adăugat în rezervarea lor, aceştia pot accesa cartea de îmbarcare pe telefonul mobil.

British Airways este o companie aeriana globală, care oferă servicii complete, având o reţea de rute ce acoperă peste 150 destinaţii din 75 tari. British Airways operează de pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra.

sursa: wall-street.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co