Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Bulgarii atacă „Litoralul pentru toţi”. Vezi aici ofertele!

Bulgaria va fi, cu siguranţă, o destinaţie de vacanţă preferată pentru români şi în luna septembrie. Vecinii de la sud de Dunăre au lansat pe piaţă pachete turistice care nu costă mai mult de 30 de euro pentru 4 zile de cazare în hoteluri de 3 stele, cu mic dejun şi taxa de staţiune incluse.

Doar 23 de euro vă costă un sejur de 4 zile în staţiunea Albena, la un hotel de 2 stele. Oferta este valabilă pentru perioada 4-20 septembrie, include micul dejun, însă transportul se face pe cont propriu.

Tot 4 zile puteţi petrece într-un hotel de 3 stele, amplasat la 20 de metri de plajă, din staţiuneaSunnyBeach, cu numai 26 de euro. În preţ nu aveţi însă inclus micul dejun. Cu doi euro mai mult vă costă un sejur în staţiunea Balcik, la un hotel de 3 stele.

O vacanţă de vis, cu bani puţini, puteţi petrece şi în staţiunea Nessebar. Cu 29 de euro aveţi 4 zile de cazare într-un hotel de 3 stele, preţ în care aveţi incluse micul dejun şi taxa de staţiune. Suplimentul pentru demipensiune costă încă 7 euro pe zi.

Un sejur la un hotel de 3 stele în staţiunea Constantin şi Elena costă 33 de euro. În preţ este inclus micul dejun, însă oferta este valabilă doar până pe data de 10 septembrie.

Tot 33 euro vă costă şi o vacanţă la Nisipurile de Aur. În preţ aveţi inclusă cazarea la un hotel de 3 stele şi micul dejun. Majoritatea hotelurilor dispun de piscine exterioare, oferă facilităţi sportive şi servicii medicale non-stop.

sursa: money.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co