Evenimente

Bursă și forum de turism balnear CĂLIMĂNEȘTI – CĂCIULATA

Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR) organizează în perioada 21 – 23 septembrie, la Călimanești – Căciulata, în Complexul COZIA, cea de a Xll-a ediție a BURSEI și FORUM-ului de TURISM BALNEAR, eveniment specializat, cu participare națională și internațională.

La acest eveniment, organizat sub Patronajul si cu susținerea Autorității Naționale pentru Turism, va participa și Președintele Autorității Naționale pentru Turism, doamna Anca Pavel – Nedea, care va prezenta viziunea A.N.T. cu privire la conceptul de management integrat al calității unei destinații turistice.

Bursa si Forum-ul de turism balnear se organizează anual, cu sprijinul membrilor OPTBR, în diferite stațiuni balneare din țară, în mod itinerant, pentru a oferi acestora posibilitatea să-și prezinte potențialul natural, infrastructura turistică și de tratament/spa/wellnes, serviciile, posibilitățile de agrement și de relaxare sau de cunoaștere a împrejurimilor.

Manifestarea are doua componente :

– Bursa – un cadru expozițional unde societăți de turism balnear și/sau firme și companii cu activități în domeniu (hotelieri, agenții de turism, producători/distribuitori de echipamente, produse si servicii pentru stațiunile balneare) iși expun propria ofertă;

– Forum-ul – cu o agendă de prezentări ce atrag numeroși participanți datorită selecției temelor expuse menite să răspundă nevoilor de informații și schimb de experiență.

Bursa si Forum-ul de turism balnear reprezintă totodată un bun prilej de dezbatere a unor probleme de importanță majoră pentru sectorul de turism balnear, pentru investitori, pentru toți cei care acționează în domeniu (tur-operatori, sectorul medical, autorități locale, școli de turism, instituții de cercetare, etc.). Sunt invitați și așteptați să participe specialiști și formatori de opinie, manageri și lucrători în turism, din țară și din străinătate. Sunt invitate și asociații din turism, universități, alte instituții implicate în activitatea turistică, cu accent pe turismul de sănătate și balnear.

Manifestarea se bucură de susținerea Organizației Mondiale a Turismului (OMT) și a Asociației Europeane a Stațiunilor Balneare (ESPA) în al căror calendar de evenimente este inclusă.

Partener în organizarea acțiunii este S.C. CĂLIMĂNEȘTI – CĂCIULATA S.A.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co