Articole

Cadouri la înălțime de Valentine’s Day prin KLM Wannagives. București – Amsterdam de la 139 euro

București, 11 Februarie 2014. În mijlocul febrei cumpărăturilor pentru Valentine’s Day, KLM vine cu o propunere perfectă pentru călători: cadouri oferite la înălțime, chiar în timpul zborului și bilete de avion spre Amsterdam la prețuri promoționale.
Cadouri la înălțime de Valentine’s Day
Pentru toți cei care doresc să facă o supriză unei persoane dragi în timp ce aceasta se află la bordul unei aeronave KLM, compania olandeză a pregătit un serviciu special. KLM Wannagives (https://wannagives.klm.com) este un website unde puteți comanda cadouri pentru cei dragi care se află la bordul unui zbor intercontinental cu plecare din Amsterdam. Serviciul este disponibil din 2013 însă, pentru Valentine’s Day, KLM a pregătit un cadou special. Până pe 12 Februarie, toți cei ale căror persoane iubite se vor afla la bordul unei aeronave lung-curier KLM cu plecare din Amsterdam vor putea oferi gratuit o cutie de bomboane și o felicitare cu mesaj personalizat. Comanda se face prin website-ul KLM Wannagives (https://wannagives.klm.com) și va fi livrată direct la bordul aeronavei.Dacă vreți să îi faceți un cadou mai deosebit, puteți alege să îi dăruiți șampanie servită într-un pahar de cristal (15 euro), parfumuri, produse cosmetice și bijuterii.
Pret promoțional: București – Amsterdam de la 139 euro. Pentru cei care nu s-au decis încă asupra cadoului potrivit, KLM are o ofertă promoțională valabilă până pe 14 februarie 2014: București – Amsterdam de la 139 de euro. Perioada de vânzare este 7-14 februarie 2014 și cea de călătorie este 2-30 martie 2014. Prețul include zborul dus-întors și toate taxele aferente. Rezervările pot fi facute pe www.klm.com.
Despre KLM
KLM a fost fondată în anul 1919, fiind astfel cea mai veche linie aeriană ce și-a păstrat numele original. În 2004, Air France și KLM au format alianța Air France KLM. Din această alianță a rezultat cel mai puternic grup aviatic European, bazat pe două brand-uri și hub-uri puternice – aeroportul Schiphol din Amsterdam și aeroportul Charles de Gaulle din Paris. Păstrându-și identitatea, grupul se concentrează pe 3 aspecte esențiale: transportul pasagerilor, mentenanța aeronavelor și transportul de marfă. În Olanda, KLM cuprinde esențialul Grupului KLM, care include KLM Cityhopper, transavia.com și Martinair. KLM își deservește destinațiile cu o flotă modernă și oferă locuri de muncă la 33 000 de oameni din întreaga lume. KLM este o companie de top în industria aviatică. Operațiunile de încredere și produsele orientate către client sunt rezultatul politicii sale ce susține inovația durabilă.
KLM este membru al alianței globale SkyTeam, oferind clienților o rețea de zboruri globală. KLM leagă Olanda de fiecare regiune economică importantă a lumii, fiind, așadar, un factor important în economia țării.
Despre SkyTeam
SkyTeam este o alianță aeriană internațională care oferă clienților liniilor aeriene membre acces la o rețea extinsă ce cuprinde mai multe destinații, zboruri mai frecvente și mai multă conectivitate. Pasagerii pot câștiga și răscumpăra mile din zborurile frecvente prin intermediul rețelei SkyTeam. Liniile aeriene din alianța SkyTeam oferă acces clienților săi la peste 490 de lounge-uri din întreaga lume.
Amsterdam KLM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co