Interne

Cadouri şi vacanţe de Crăciun

Cadouri şi vacanţe de Crăciun

Au mai rămas doar 10 zile până în Ajunul Crăciunului, aşa că Moş Crăciun a început deja să umple sacii cu cadouri. Anul acesta o să treacă şi pe la Sala Palatului, unde s-a deschis astăzi târgul „Expo Crăciun 2011”. Aici, chiar şi cei mai pretenţioşi dintre moşi Crăciuni pot găsi cadourile perfecte pentru cei dragi.

De la haine şi căciuli de blană la dulciuri şi decoraţiuni de brad, la târg găsiţi sute de idei de cadouri pentru copii, părinţi şi bunici. Nu lipsesc nici bijuteriile, ceasurile, cosmeticele sau decoraţiunile interioare menite să înfrumuseţeze căminul în prag de sărbători. Totul într-o atmosferă de sărbătoare, care îi îmbie pe vizitatori să dăruiască. Dacă unii dintre expozanţi au venit cu reduceri şi oferte promoţionale, alţii recunosc că preţurile lor nu sunt pentru oricine, dar au încredere în calitatea produselor.

 Şi pe lângă cadouri se mai găsesc şi vacanţe de vis: o vizită în ţara lui Moş Crăciun pentru cei mici……

….iar pentru cei mari destinaţii exotice pentru noaptea de Anul Nou.

Câteva dintre standuri ies în evidenţă, căci au cele mai frumoase decoraţiuni de Crăciun. Sunt lucrate manual, cu migală şi dragoste şi nu seamănă cu ce găsiţi în supermarket. Poate un pic mai scumpe decât ornamentele lucrate în serie, decoraţiunile handmade vin cu promisiunea că veţi avea un pom de Crăciun deosebit.

 

Decoraţiunile cu care este împodobit acest brad  costă între 1 leu şi 5 lei bucata, dar meşterii care le-au făcut spun că oamenii preferă, încă, să cumpere, din marile magazine seturi promoţionale de globuleţe fabricate în serie. Dacă vreţi să daţi o şansă podoabelor lucrate în atelier le găsiţi la târgul de la Sala Palatului, până duminică inclusiv.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co