Imobiliare Valea Prahovei
Evenimente

Cafékultour: Săptămâna cafenelelor 2017, la Timișoara

Cafékultour – Săptămâna cafenelelor 2017, începe de astăzi la Timișoara și se încheie pe 9 aprilie.

Cafékultour este un mijloc de promovare a multiculturalităţii şi a artei contemporane. Timp de şapte zile, câteva cafenele și spații neconvenționale din Timișoara, vor găzdui proiecţii de filme, concerte, seri de lectură, piese de teatru.

Cafékultour a luat ființă în 2005, din lipsa spațiilor culturale alternative din oraș. După 13 ani, acest eveniment vine să întărească ideea că Săptămâna Cafenelelor nu înseamnă doar concerte, teatru sau film, ci este pretextul pentru o întâlnire cu arta în spații familiare timișorenilor, e pretextul pentru a demonstra încă o dată că în Timișoara diversitatea culturilor și multiculturalitatea sunt la loc de cinste.

Cafékultour este locul în care, artiști contemporani și public larg care vor petrece împreună șapte seri creative și pline de culoare. Muzică, improvizație, dans, teatru și filme de animație, toate acestea se vor reuni sub umbrela Cafékultour – săptămâna cafenelelor, ajunsă la cea de-a treisprezecea ediție.

Evenimentul este organizat de către Centrul Cultural German Timișoara și Institutul Francez din Timișoara, cu susținerea Consiliului Local și al Primăriei Municipiului Timișoara.

Intrarea este liberă la toate evenimentele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co