Imobiliare Valea Prahovei
Interne

„Calatoria vietii”

„Calatoria vietii”

Stiati ca Cea mai lunga croaziera din lume dureaza 124 de zile si ajunge in 28 de tari. Din pacate aceasta calatorie nu este la indemana oricui. Pretul este exorbitant si numai bogatii isi permit sa mearga in  „calatoria vietii”

Daca sunteti adeptii croazierelor pe mare sau daca v-ati planificat, la un moment dat, o calatorie in jurul lumii, aflati ca exista o cursa de-a dreptul fascinanta. Vorbim despre cea mai lunga croaziera din lume, care dureaza 124 de zile (aproape patru luni), costa 12.000 de dolari pe zi, dar ofera tratamente regesti clientilor de la bord.

Compania Six Star Cruises a lansat o croaziera care ajunge la exorbitantul pret de 1,6 milioane de dolari/cuplu, scrie Daily Mail.

„Calatoria vietii”, asa cum a fost ea intitulata de jurnalistii britanici, pleaca din Los Angeles  si trece prin 28 de tari. Printre zonele in care vaporul acosteaza se numara Polinezia Franceza, Noua Zeelanda, Malaezia, insulele Maldive si Mauritius.

Fascinant in aceasta aventura este faptul ca pretul include transportul (inclusiv preluarea clientilor din locuinta personala  cu un elicopter ), cazarea intr-una din cabinele de lux ale vasului Silver Whisper, mancarea de la bordul vaporului (trei mese pe zi, gustarile dintre mese + bauturi), dar si intrarea gratuita la showurile de la bordul vasului. Totodata, pasagerii se pot relaxa cu sedinte de fitness, aerobic, masaje, inot sau alte activitati de petrecere a timpului liber, in multitudinea de sali de sport prezente pe excentricul vas.

Cabinele de lux ale clientilor, care isi permit sa plateasca 12.000 de dolari pe zi pentru fastuoasa calatorie, inseamna doua dormitoare de peste 90 de metri patrati, doua bai ornate cu marmura, o camera de zi, un bar si doua verande.

Pachetul include si patru zile de cazare la hotelul de lux Beverly Wilshire Hotel din Los Angeles , sejur petrecut inainte de croaziera si inca patru zile intr-un apartament de 11.000 de dolari pe noapte din Sunset Island, Miami .

Sursa: incont.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co