Interne

Campania „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – Brăţara de Vacanţă”

Campania „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – Brăţara de Vacanţă”

radio vacantaRadio Vacanţa şi World Vision România au lansat cea de-a patra ediţie a campaniei „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – Brăţara de Vacanţă”.
Pentru al patrulea an consecutiv, Campania îşi propune să reducă numărul copiilor care se rătăcesc anual pe plajă şi organizarea a diferite evenimente pe țărmul litoralului românesc. Principala activitate a campaniei este oferirea gratuită a unei “brățări de vacanță” copiilor sub șapte ani.
Anul acesta, se estimează că vor fi distribuite gratuit peste 15.000 de brăţări din Supertek 1. Acesta este un material asemănător hârtiei cerate, rezistent la apă, pe care se vor trece câteva elemente de identificare cum ar fi numele copilului si eventual un număr de telefon al părinţilor. Pe brăţări, turiştii vor găsi de asemenea şi numerele de telefon de la Radio Vacanţa şi World Vision.
Activitatea se desfășoară după un program bine stabilit și cuprinde plajele din toate stațiunile litoralului românesc.
Campania “Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – Brăţara de Vacanţă” a fost iniţiaţă în 2010 de Radio Vacanţa şi Biroul Zonal Constanţa al World Vision România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co