Interne

Campanie de promovare pe Facebook.

Campanie de promovare pe Facebook.

„Haideţi să arătăm lumii ce frumoasă e România, şi de sărbători!”Asa suna indemnul ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, adresat tuturor romanilor care au fotografii cu locurile de vis din tara noastra. Elena Udrea asteapta de la dumneavostra imagini care pot fi transformate in vederi pentru a arata tururor cat de frumoasa este Romania.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, îi invită pe cititorii blogului său să arate lumii „ce frumoasă e România şi de sărbători”, respectiv să acceseze pagina sa de Facebook şi să folosească o aplicaţie prin care pot trimite felicitări cu imagini din România.

Într-o postare pe blogul personal intitulată „Haideţi să arătăm lumii ce frumoasă e România, şi de sărbători!”, Udrea menţionează că pe pagina principală a site-ului său a apărut „o rugăminte simplă”: „vă rog să mă ajutaţi să promovăm România, de Sărbători”.

„Şi cum am putea face asta mai simplu decât cu un gest prietenesc adresat mai ales celor care ne sunt, real sau virtual, prieteni pe Facebook? Mă gândesc, în special, la cei care nu sunt din România sau sunt plecaţi din ţară! După cum veţi putea constata folosind aplicaţia, e extrem de simplu să faceţi un gest frumos. Totodată, putem să contribuim împreună la promovarea unor locuri superbe unde Crăciunul şi Anul Nou pot fi momente cu totul şi cu totul speciale”, scrie Udrea.

Ea le transmite cititorilor blogului său că, dacă au fotografii cu locuri care „merită să se transforme în felicitări virtuale”, aşteaptă să-i fie transmise. „Invită-ţi prietenii din întreaga lume să descopere frumuseţea ţării tale! Acum poţi să le spui şi să le arăţi tuturor cum se pot petrece sărbătorile de iarnă cel mai aproape de spiritul lor: în România. Îţi mulţumesc că mă ajuţi să promovez frumuseţea României!”, este menţionat pe pagina de Facebook a Elenei Udrea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co