Interne

Caniculă în septembrie! Ce temperaturi vor fi în următoarele două zile

Vremea va fi călduroasă, de vară, în următoarele două zile, cu temperaturi caniculare aproape în toată ţara, anunţă Agenţie Naţională a Meteorologiei.

Miercuri, vremea se va menţine călduroasă, local caniculară după-amiaza în sudul ţării. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări seara şi noaptea în regiunile nord-vestice, unde vor fi posibile averse slabe. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 36 de grade, iar cele minime între 13 şi 21 de grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, până în jur de 7 grade.

Vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit la această dată şi joi, în special în regiunile sudice, unde izolat va fi caniculă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul, în centrul şi în estul ţării, precum şi în zonamontană, unde pe arii restrânse vor fi averse slabe şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 33 de grade, mai ridicate în Câmpia Română, până în jur de 35 de grade. Minimele termice vor fi cuprinse între 10 şi 20 de grade, mai mici în depresiunile intramontane.

La Bucureşti, vremea va fi ălduroasă, caniculară în orele după-amiezei, cu o maximă termică în jurul valorii de 35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 16-18 grade.

sursa: mediafax.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co