Interne

Care este cea mai căutată destinație turistică internă de Valentine’s Day?

Se apropie weekend-ul iubirii, așa că românii dispuși să cheltuiască mai mulți bani pentru a petrece momente speciale. Aproximativ 29.000 de români vor merge în intervalul 13-15 februarie în minivacanțe de Valentine’s Day, în special în destinații interne, unde vor cheltui aproape 2 milioane de euro, scrie Dailybusiness.ro. Cea mai căutată destinație internă este Valea Prahovei, iar în străinătate – Roma, Veneția, Paris și Barcelona.

Turiștii vor cheltui, în medie, doar pentru servicii turistice (cazare și masă), aproximativ 300 de lei de persoană, iar suma totală care va fi încasată de operatorii de turism este estimată la 8,5 milioane de lei, potrivit unui studiu al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Love-Couple-Wallpaper (1)

De asemenea, potrivit federației, în jur de 500 de români vor pleca în străinătate special pentru a petrece Ziua Îndrăgostiților.

Cu toate acestea, multe cupluri nu și-au planificat o mini-vacanță cu prilejul Zilei Îndrăgostiților, dar acestea o vor petrece fie în cluburi, fie într-un restaurant.

Sursa: Dailybusiness.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co