Interne

Care este cel mai bun hotel de lux din România?

TripAdvisor, cea mai mare platformă online de călătorii din lume a desemnat Hotel Epoque din Capitală ca fiind cel mai bun hotel de lux din România, scrie Wall-Street.ro.

TripAdvisor a ales hotelurile câștigătoare în funcție de recenziile și opiniile călătorilor înregistrate în 2014. Astfel, cea de a 13-a ediție prezintă 8.151 de proprietăți câștigătoare din 8 regiuni de pe glob.

Astfel, Hotel Epoque, de tip boutique de 5 stele, a fost clasat de TripAdvisor pe locul întâi și în categoria Top Hotels și pe locul doi în categoria Service. Hotel Epoque se adresează turiștilor FIT (free independent travelers) de business și de leisure. Pentru 2014, proprietarii estimează o cifră de afaceri de 2 milioane de euro, în creștere cu 18% față de 2013. Rezultatele financiare sunt bazate pe creșterea veniturilor din cazare cu 13% și a veniturilor din segmentul MICE cu peste 275%. Astfel, veniturile hotelului provin în proporție de 70% din segmentul business și 30% din leisure.

epoque-hotel

Peste 75% din oaspeții Epoque sunt turiști străini, care vin în principal din țările UE, Israel și SUA. Business boutique-ul a înregistrat un grad mediu de ocupare de 71% în primele nouă luni ale anului 2014, cu 9% peste media pieței din București, estimata la 62% (sursa: STR Global).

Hotel Epoque a fost deschis în 2010, în apropiere de Parcul Cișmigiu, cu o investiție de 8 milioane de euro. Unitatea de cazare are 45 apartamente, un restaurant de gastronomie franceză, wintergarden și spa, un centru de conferințe și un club pentru petreceri private.

Sursa: Wall-Street.ro / Sursa foto: www.tripadvisor.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co