Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Care este cel mai vizitat muzeu din lume?

Pentru anul 2014, muzeul Luvru din Paris a fost desemnat cel mai vizitat muzeu din lume, scrie Wall-Street.ro. Celebrului obiectiv turistic i-au trecut pragul 9,3 milioane de vizitatori, o cifră asemănătoare cu 2013, fapt care a permis instituției franceze să rămână în continuare cel mai vizitat muzeu din lume, informează AFP.

Dintre toți vizitatorii, 70% au fost străini, cei mai numeroși fiind din Statele Unite, China, Italia, Marea Britanie și Brazilia. De asemenea, potrivit muzeului parizian, colecțiile sale permanente au primit în 2014 cu 100.000 de vizitatori mai mult decât în 2013.

Louvre_Museum_Paris_France (1)

Muzeul Luvru este deschis în fiecare zi, mai puțin marți, între orele 9.00 și 18.00. Biletele de intrare costă 12 euro, 13 euro sau 16 euro, în funcție de expozițiile pe care doriți să le vedeți, potrivit tarifelor de pe site-ul muzeului.

„Peste 50% dintre vizitatori au mai puțin de 30 de ani, din care un procent important este reprezentat de persoane cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, iar numărul lor a fost de 1,9 milioane”, au adăugat reprezentanții muzeului Luvru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co