Externe

Care sunt cele mai bune noi hoteluri din Europa?

Calitatea unei vacanțe sau a unei călătorii de afaceri depinde și de cât de bun este hotelul în care ești cazat. Mai jos îți prezentăm un top 5 al celor mai bune noi hoteluri din Europa, potrivit informațiilor scrise pe Dailybusiness.ro via Business Insider.

Waldorf Astoria, Amsterdam, Olanda – Este considerat cel mai somptuos hotel din Amsterdam. Acesta este ascuns în 6 case nobile din secolele 17 si 18, pe elegantul canal Herengracht.

De asemenea, foarte popular este barul Vault din cadrul hotelului, despre care se spune că oferă cel mai bun martini din Amsterdam.

Adler Mountain Lodge, Muntii Dolomiți, Italia – Acesta este construit după tradiția de prelucrare a lemnului veche de secole întregi în Alpii Dolomiți. Astfe, a fost folosit molid aromat pentru a construi cele 18 camere de oaspeți, dotate cu șeminee, saună și covoare din piele de vacă. Turiștii au acces și la o piscină încălzită, iar restaurantul are specific tirolez. Acest hotel este o bază grozavă pentru ciclism, trekking și ski, aflându-se într-o regiune protejată de UNESCO.

Sublime Comporta, Comporta, Portugalia – este un resort micuț, dar elegant, cu 14 camere mobilate cu piese Gervasoni din Italia. În plus, locul este cunoscut pentru plajele cu nisip alb, păduri de pin și arbori de plută și “valurile” de podgorii.

Destin-25Hours-Bikini-Berlin-Hotel-0 (1)

25hours Hotel Bikini, Berlin, Germania – Acesta este un hotel cu totul neconvențional – 10 biciclete atârnă de tavanul din hol, în băi poți găsi benzi desenate, iar hamacele fac legea la etajul 3. Hotelul are 149 de camere, fiind situat în cartierul West Berlin.

Ham Yard Hotel, Londra, Anglia – Cele 91 de camere ale hotelului înconjoară un copac aflat în mijlocul unei curți. Hotelul oferă un centru spa, un cinematograf, un butic plin de produse rare, și – cea mai frumoasă parte – o bibliotecă cu un șemineu. Restaurantul oferă preparate cu specific englez, de sezon.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co