Externe

Care sunt cele mai sigure companii aeriene?

Cine n-ar vrea să știe care este cea mai sigură companie aeriană din lume? Pentru realizarea unui astfel de clasament, site-ul de specialitate AirlineRatings.com a monitorizat 449 de companii aeriene, scrie Dailybusiness.ro. Dintre acestea, 149 dețin maximum de șapte stele, pe primul loc aflându-se compania australiana Qantas. De asemenea, potrivit site-ului, un record de 3,3 miliarde de pasageri au călătorit pe 27 de milioane de zboruri în 2014.

În top 10 se mai află, în ordine alfabetică, Air New Zealand, British Airways, Cathay Pacific Airways, Emirates, Etihad Airways, EVA Air, Finnair, Lufthansa și Singapore Airlines.

Qantas_Airlines (1)

„Companiile noastre din top zece se află întotdeauna în fruntea inovației pentru securitate și lansării de noi avioane”, a declarat Geoffrey Thomas, de la site, pentru CNN, potrivit Mediafax.

Sistemul de evaluare al AirlineRatings.com ține cont atât de auditele organelor de conducere ale aviației și celor mai importante asociații din domeniu, cât și de auditele guvernelor și bilanțul victimelor companiilor aeriene.
Sistemul examinează, de asemenea, registrele operaționale, incidentele înregistrate și competențele operaționale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co