Externe

Cât ai da acum pentru o vacanţă ieftină la mare în Grecia sau în Turcia

Un sejur de 8 zile cu avionul în Corfu ajunge acum la 255 de euro, în timp ce vacanţa în Creta te costă 199 de euro, tot cu avionul. O vacanţă all inclusive în Kusadasi urcă la 461 de euro acum, în timp ce un sejur în Marmaris te costă în această perioadă 408 euro – ambele cu avionul. 

I. 1.  Cât te costă să mergi în Corfu cu autocarul

O vacanţă de 10 zile în staţiunea Paleokastritsa din insula Corfu te costă acum 345 de euro. Sejurul a fost redus de la 459 euro şi acoperă 7 nopţi cazare într-un hotel de 3 stele, demipensiune, transportul cu autocarul şi asistenţa turistică. Plecarea către Grecia – 24 iulie. 

Un sejur în staţiunea Agios Gordis din Corfu te duce la 179 de euro, fără masă. Tariful vacanţei a fost redus de la 235 euro şi acoperă 7 nopţi cazare la o vilă de 3 stele, transport cu autocarul şi asistenţă turistică. Pe 25 iulie se pleacă spreCorfu. 

2.  Cât te costă să mergi în Corfu cu avionul

Dacă vrei să mergi în vacanţă în Corfu cu avionul, trebuie să ştii că un pachet ieftin cu cazare, transport şi asistenţă turistică ajunge la 255 de euro. Tariful nu include taxele de aeroport (95 de euro) şi a fost redus de la 312 euro. În preţ intră 7 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, biletul de avion, transferul şi asistenţa turistică. Pe 25 iulie se pleacă spreCorfu. 

3.  Pe cont propriu în Corfu

Un sejur de 8 zile în staţiunea Roda din Corfu, pe cont propriu,  ajunge acum la 169 de euro. Preţul a fost redus de la 199 de euro şi acoperă 7 nopţi cazare cu demipensiune la un hotel de 2 stele din staţiune.

 

II. 1. Cât ai da pentru un sejur cu avionul în Creta

Mai puţin de 200 de euro te costă un pachet turistic cu cazare şi bilet de avion în Creta, cu plecare pe 26 iulie. Tariful sejurului a fost redus de la 369 de euro şi acoperă 7 nopţi cazare cu mic dejun într-un hotel de 2 stele din staţiunea Hersonissos din Creta, biletul de avion, transferul şi asistenţa turistică.Vei mai achita pe lângă cei 199 de euro pentru sejur, încă 95 de euro pentru taxele de aeroport.

2. Cât te costă o vacanţă pe cont propriu în Creta

Un pachet care cuprinde 7 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 2 stele din staţiunea Amoudara din Creta te costă 156 de euro, până pe 31 august. Preţul nu acoperă transportul.  

 

III. 1. Cât te costă o vacanţă cu autocarul în Kusadasi

Un sejur de 10 zile în staţiunea turcească Kusadasi te costă în jur de 270 de euro, dacă alegi să mergi cu autocarul în vacanţă în această perioadă. Preţul acoperă 7 nopţi cazare cu demipensiune, la un hotel de 3 stele din staţiune, transportul cu autocarul şi asistenţa turistică. Plecarea către Kusadasi – 29 iulie. 

2. Cât plăteşti acum pentru un sejur cu avionul în Kusadasi

Dacă vrei să mergi cu avionul în Kusadasi, trebuie să ştii că un pachet turistic de 8 zile cu cazare all inclusive şi bilet de avion cu transfer la hotel ajunge acum la 461 de euro. Plecarea către Kusadasi este pe 28 iulie.

3. Sejurul individual – cea mai ieftină variantă de vacanţă în Kusadasi

Un sejur de 6 zile la un hotel de 2 stele din Kusadasi, fără masă, te costă 74 de euro, până pe 25 august. 

 

IV. 1. Cât plăteşti pentru o vacanţă cu autocarul în Marmaris

Dacă vrei să mergi cu autocarul în Marmaris, un pachet de 6 nopţi cazare cu all inclusive, transport şi asistenţă turistică te duce la 338 euro până pe 5 septembrie.

2. Cât te costă un sejur în Marmaris cu avionul

Un pachet turistic de 8 zile în Marmaris cu bilet de avion, transfer, cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, ajunge acum la 408 euro. Tariful este valabil până pe 18 august. 

3.Vacanţă ieftină pe cont propriu în Marmaris

Dacă alegi varianta aceasta de vacanţă pe litoralul turcesc, trebuie să ştii că un sejur ieftin de 7 zile te costă 40 de euro. În preţ intră 6 nopţi cazare la un hotel de 3 stele din staţiune, fără masă.

sursa: money.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co