Interne

Cât ai da pe un complex hotelier de 5 stele din Mamaia? Află cât mai valorează şi cine le cumpără

Complexul Hotelier Mamaia, aflat în patrimoniul S.C. Mamaia S.A, a fost vândut ieri, 5 octombrie, în urma unei licitaţii deschise, cu o singură ofertă depusă. Silviu Iordache este noul proprietar al complextului, pentru care a plătit 2.48 milioane de euro.

Silviu Iordache (persoană fizică) este din Bucureşti. Noul proprietar va face plata integral, în 10 zile calendaristice de la data semnării contractului de vânzare – cumpărare. Garanţia de participare a fost de 400.000 de euro, şi constituie avans la contractul de vânzare-cumpărare. Contractul va avea o clauză prin care cumpărătorul este obligat să menţină activul în circuitul turistic.

Complexul Hotelier Mamaia a mai fost scos la vânzare în 5 şedinţe de licitaţie, fără a-şi găsi cumpărători.

Complexul de 5 stele este situat în centrul staţiunii Mamaia, se întinde pe 2.248 metri pătraţi, şi dispune de Hotelul Mamaia, restaurantul şi 2 terase. Hotelul este dispus pe P+1E, are o capacitate de 66 locuri de cazare, distribuite astfel: 16 camere duble, 7 apartamente cu 2 dormitoare şi un apartament cu 3 dormitoare. Dotări: săli de conferinţă, bar, salon de coafură, masaj, jacuzzi, saună.

Vânzarea Complexului Hotelier Mamaia face parte din acţiunile Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului de privatizare a activelor pe care statul le mai deţine în sectorul de turism, astfel încât acestea să poată beneficia de investiţiile necesare dezvoltării şi creşterii competitivităţii acestora.
În această perioadă au mai fost oferite la vânzare şi alte active, iar anunţurile de vânzare pot fi vizualizate pe site-ul MDRT.

 

sursa: money.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co