Interne

Cât te costă Halloween-ul la castelele din România

Cât te costă Halloween-ul la castelele din România

La Peleş şi la Bran găseşti cele mai ieftine înnoptări la pensiuni sau hoteluri din proximitatea celor 2 castele. Pentru o înnoptare la Bran vei plăti minimum 35 de lei, în vreme ce cazarea la Sinaia începe de la 38 de lei pe noapte. Cei care vor merge la castelul Iuliei Haşdeu, vor achita în jur de 60 de lei pentru o înnoptare la Câmpina.

Lista tarifelor la castelul Iulia Haşdeu, la Bran, Peleş sau Corvinilor
Castelul Iuliei Haşdeu

O înnoptare la Câmpina te costă 60 de lei, în această perioadă. În tarif intră cazarea în cameră single, dintr-o pensiune de 3 margarete.

Castelul Bran

Dacă vrei să petreci sărbătoarea de Halloween la castelul Bran, te poţi caza cu 35 de lei pe noapte în cameră dublă dintr-o pensiune de 2 margarete din Bran. Tariful este valabil pentru un sejur de cel puţin 2 nopţi şi nu acoperă masa.

Dacă vrei să înnoptezi la o pensiune de 3 margarete din Bran, vei scoate din buzunar 40 de lei pe noapte. Şi în acest caz, tariful nu acoperă masa. Turiştii au la dispoziţie gratuit sauna, piscina încălzită, sala de fitness şi echitaţie.

Cu 50 de lei pe noapte, poţi înnopta la o pensiune de 4 margarete din Bran. Banii nu acoperă masa. Clienţii pot beneficia gratuit de baza de agrement a pensiunii, care cuprinde piscină interioară, saună, fitness, minigolf, teren de tenis, hamace, panou de alpinism.

Castelul Huniazilor

O înnoptare la un hotel de 3 stele din Hunedoara te costă 120 de lei, în această perioadă. Tariful acoperă o înnoptare în cameră simplă, fără masă. Hotelul este amplasat la un kilometru de Castelul Huniazilor.

Castelul Peleş

Turiştii care sunt dispuşi să stea într-un hotel de 2 stele din Sinaia, trebuie să achite 38 de lei pe noapte. În bani intră cazarea în cameră dublă dintr-o unitate de 2 stele, fără masă. Atenţie, însă! Tariful este valabil dacă şi numai dacă vei petrece un sejur de minimum 5 zile in aceasta unitate.

Cei care vor să meargă la Peleş de Halloween, trebuie să fie dispuşi să achite 46 de lei pe noapte, într-o pensiune de 3 margarete. Tariful acoperă o înnoptare în cameră dublă din pensiune, fără masă.
Turiştii care vor să se cazeze într-un hotel de 4 stele din Sinaia, trebuie să achite 102 lei pentru o înnoptare aici. Banii acoperă o înnoptare, în cameră dublă, şi micul dejun.

 

sursa: money.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co