Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Ce companie anulează peste 120 de zboruri?

MAE informează cetățenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Turciei că, în urma ninsorilor abundente și a rafalelor de vânt preconizate pentru 17 și 18 februarie, compania Turkish Airlines va anula peste 120 de zboruri interne și internaționale cu plecare sau sosire în Istanbul, scrie Dailybusiness.ro.

Menționăm faptul că zborurile companiei Tarom între București și Istanbul nu au fost afectate de starea vremii, însă există posibilitatea suspendării acestora, în funcție de evoluția condițiilor meteorologice, se menționează în comunicatul transmis de Ministerul de Externe.

airplane-in-the-clouds-9862 (1)

MAE recomandă cetățenilor români care călătoresc la Istanbul în perioada menționată, inclusiv cei care se vor afla în tranzit pe aeroporturile Ataturk și Sabiha Gokcen, având escală spre alte destinații, să ia în calcul posibilitatea anulării unora dintre zborurile companiei Turkish Airlines, pe fondul condițiilor meteorologice nefavorabile.

În perioada precizată, toți pasagerii sunt rugați să contacteze compania aeriană înaintea efectuării călătoriei, pentru a se informa cu privire la eventualele modificări și să urmărească evoluția situației pe pagina oficială de internet a companiei Turkish Airlines.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români să consulte site-urile de specialitate și să urmărească site-ul MAE, la rubrica “Sfaturi, alerte de călătorie” (http://www.mae.ro/travel-alerts) pentru informații actualizate, înainte de a se deplasa în străinătate.

Sursa: Dailybusiness.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co