Interne

“Cea mai frumoasă vacanță, în România!”

“Cea mai frumoasă vacanță, în România!”

“Cea mai frumoasă vacanță, în România!” pare să fie atât deviza responsabililor din turismul românesc, cât și a celor care își doresc un concediu în țară, în 2016. Ediția de primăvară a Târgului Național de Turism  s-a încheiat, ofertele au venit cu discounturi și de până la 40 la sută, așa că vacanța poate începe. Nu doar la munte sau la mare, așa cum ne-am obișnuit, ci în multe orașe și cetați românești. Ele își deschid porțile ca adevărate scene de spectacol, în care te poți întâlni chiar cu vedete. Românii par din ce în ce mai atrași de oferte din țară.

Favorizată de contextul geopolitic, dar și de continuă dezvoltare și îmbunătățire a serviciilor, România devine o destinație atractivă. Autoritatea Națională pentru Turismul Românesc, alături de ambasadorii săi culturali, susține că anul acesta țara noastră va fi un obiectiv european la înălțime.

 Anul acesta, Transilvania a intrat la categoria Regiuni, în topul ”Lonely Planet Best in Travel 2016”, după ce, anul trecut, Maramureșul a ocupat această poziție.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co