Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Cel mai bun hotel din România

Hotelul InterContinental Bucureşti a câştigat premiul pentru cel mai bun hotel din România (Romania’s Leading Hotel), la ediţia 2011 a premiilor World Travel Awards – secţiunea Europa, au anunţat, luni, reprezentanţi ai grupului hotelier.

Este pentru al doilea an consecutiv când Hotelul InterContinental Bucureşti câştigă acest premiu. ‘Este o recompensă meritată de întreaga echipă a hotelului, pentru dedicare şi profesionalism. Sunt foarte bucuros că eforturile noastre de a oferi oaspeţilor calitate şi cele mai bune servicii au fost încă o dată apreciate prin acest prestigios premiu’, a spus Marten Schoenrock, directorul general al InterContinental Bucureşti.

Alte nouă hoteluri InterContinental din Europa au fost premiate în cadrul renumitei ceremonii denumite ‘Oscarurile industriei turistice’: InterContinental Viena, InterContinental Aphrodite Hills ResortCyprus, InterContinental Praga, InterContinental Paris Le Grand,InterContinental Park Lane, InterContinental Resort Berchtesgaden, Athenaeum InterContinental Atena, InterContinental David Tel Aviv, InterContinental Varşovia.

InterContinental Hotels & Resorts a câştigat premiul pentru marca hotelieră a anului în Europa. Hotelurile InterContinental au participat la o competiţie în care au intrat peste 500 de organizaţii din Europa şi au fost votate de peste 183.000 de profesionişti în turism din peste 160 de ţări.

Hotelul InterContinental Bucureşti are 22 de etaje cu 257 de camere, inclusiv apartamente, un centru de sănătate la etajul 22, peste 1.500 de metri pătraţi spaţii de conferinţe, două restaurante şi un bar. În acest an, hotelul împlineşte 40 de ani de existenţă pe piaţa românescă, fiind primul hotel de 5 stele din România.

Hotelul este condus prin contract de management de InterContinental Hotels Group.

Brandul hotelier InterContinental Hotels & Resorts este marca premium a lanţului hotelier InterContinental Hotels Group, cu 171 de hoteluri în întreaga lume, din care 65 de hoteluri în regiunea Europe Middle East Africa.

În România, lanţul hotelier InterContinental Hotels Group este prezent cu mărcile InterContinental şi Crowne Plaza, ambele hoteluri situate în Bucureşti.

sursa: money.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co