Interne

Cel mai mare cinematograf digital din România va fi deschis vineri

Băneasa Developments va deschide vineri cel mai mare cinematograf digital din România, în urma unei investiţii de 19 milioane de euro, a declarat, miercuri, directorul general al companiei, Ali Ergun Ergen.

Lucrările la Grand Cinema Digiplex au început în septembrie 2010, aceasta fiind o construcţie nouă, adiacentă centrului comercial Băneasa Shopping City.

Cinematograful este contruit pe două etaje, având o suprafaţă totală de 14.000 metri pătraţi, şi peste 2.600 de locuri în 13 săli, fiecare cu un ecran care permite proiecţii 3D.

Cea mai mare sală, Grand Ultra, are o capacitate de 500 de locuri şi un ecran de 21,6 metri pătraţi, cel mai mare ecran plat din România, potrivit Băneasa Developments.

Cinematograful mai dispune de o sală de 500 de locuri, Grand Epika, din care 200 sunt retractabile. Spaţiul permite organizarea mai multor tipuri de evenimente, precum prezentări de modă, stand up comedy, lansări, conferinţe sau transmisiuni live.

Zona comercială a proiectului Băneasa cuprinde un magazin Carrefour, unul Metro Cash&cCarry, o unitate Bricostore şi două magazine de mobilă şi decoraţiuni interioare, Ikea şi Mobexpert.

În afară de zona comercială, proiectul include spaţii rezidenţiale şi un complex de birouri, denumit Băneasa Business & Technology Park.

Investiţia aparţine companiei Băneasa Investments, deţinută de Universitatea de Agronomie şi de Medicină Veterinară din Bucureşti şi un grup de firme controle de oamenii de afaceri Gabriel Popoviciu şi Radu Dimofte.

sursa: mediafax.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co