Externe

Cele mai tari parcuri acvatice din lume

Cele mai tari parcuri acvatice din lume

Parcurile acvatice sunt destinatii atractive de petrecere a timpului liber nu numai pentru familiile cu copii, dar si pentru grupurile de tineri dornice de distractie si socializare. In Turcia, Spania si Cipru se afla unele dintre cele mai interesante parcuri acvatice, fiind destinatii ideale pentru vacanta de vara.

Adaland Aquapark constituie una dintre atractiile turistice de top de pe litoralul Turciei. Aflat in Kusadasi, parcul de distractii este impartit in trei zone: Aquapark, Dolphinpark si Seapark.

Prima zona ofera turistilor tobogane si bazine de apa, cea de-a doua ii introduce in universul delfinilor, iar ultima reprezinta viata marina. Se poate merge aici pe cont propriu sau prin inscrierea la o excursie optionala, de o zi.

Water World este considerat unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Europa si, totodata, o destinatie de top a Ciprului.

Unele structuri sunt destinate numai adultilor din cauza inaltimii, in timp ce altele sunt recomandate copiilor. Exista si o piscina a Afroditei, precum si un jacuzzi.

In Tenerife se afla una dintre principalele destinatii de distractie ale Spaniei. Aqualand este un parc acvatic destinat intregii familii. Parcul si-a castigat faima gratie spectacolelor cu delfini, recunoscute international.

Cei care ajung in Insulele Canare merg la Aquasur, considerat cel mai popular obiectiv turistic de aici. Leii de mare atrag in special copiii. Animalele au reprezentatii, dupa care inoata alaturi de cei mici.

Parcul acvatic are mai multe tipuri de tobogane care ofera senzatii tari si piscine. Parcul este deschis pe toata durata anului.

Fasouri Watermania este cel mai mare parc acvatic din Cipru si constituie o destinatie pentru intreaga familie. Exista activitati pentru familii, distractii numai pentru cei mici, precum si provocari pentru adulti.

Sursa: http://turism.bzi.ro/cele-mai-tari-parcuri-acvatice-din-lume-foto-6922

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co