Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Cele mai vizitate orase din Europa

Cele mai vizitate orase din Europa

Europa ofera experiente unice tuturor vizitatorilor sai, de neegalat fiind si farmecul marilor sale orase, unele dintre acestea atat de incarcate de istorie si de atractii turistice diverse incat sunt prin ele insele adevarate bijuterii turistice, validate ca atare si de numarul impresionant de turisti care le viziteaza an de an. Iata care sunt cele mai vizitate orase din Europa.

1. Parisul este cel mai faimos oras al continentului nostru, nimeni nereusind pana in prezent sa conteste acest lucru, cam toate referintele turistice facute la Europa trebuind adesea sa includa si acest oras printre randurile lor.

2. Roma este rivala numarul unu a Parisului, pierzand de multa vreme statutul de regina a oraselor Europei, dar continuand sa domine detasat alte locatii de prim rang.

3. Situata nu foarte departe de muntele Pilat, Lucerna si-a castigat un statut de bijuterie a Europei deopotriva prin arhitectura sa unica in Europa cat si prin titulatura de mare centru financiar a lumii. Puterea si frumusetea se intalnesc aici in mod fericit, Elvetia in intregimea sa fiind cunoscuta ca una dintre cele mai pitoresti locatii pe plan mondial.

4. Modernitatea Europei nu se regaseste nici in Paris si nici in orasele Germaniei asa cum ar fi de asteptat ci mai degraba in Olanda, Amsterdamul fiind de sute de ani un far al civilizatiei si modernismului. Nu cultura sa a condus la aceasta stare de lucruri ci aspiratia continua catre mai bine si catre schimbare si in prezent Amsterdamul ramanand cea mai cosmopolita locatie din întreaga Europa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co