Externe

Cele mai vizitate tari de sarbatori

Cele mai vizitate tari de sarbatori

Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi şi mulţi români vor alege să îşi petreacă ajunul Crăciunului sau noaptea dintre ani peste hotare. Portalul Explorra.com a realizat un top al ţărilor care se bucură de cei mai mulţi turişti, precum şi al atracţiilor pe care le oferă acestea.

Pe primul loc se situează Franţa, care găzduieşte aproape 77 de milioane de turişti de-a lungul întregului an. De sărbători, majoritatea vizitatorilor se îndreaptă către staţiunile de ski din Alpi, precum Val d’Isère şi Les Trois Vallées.

Locul doi este revendicat de Statele Unite. În fiecare an, sute de mii de oameni îşi petrec Revelionul în mijlocul oraşului New York, în Times Sqare.

Iubitorii de soare aleg să viziteze Spania pe timpul iernii, graţie climei mai blânde. Turiştii îşi pot petrece dimineţile în staţiuni mediteraneene precum Benidorm, iar seara pot schia pe pârtiile din munţii Sierra Nevada.

Numărul celor care vizitează China a crescut de la an la an, iar ţara cu peste un miliard de locuitori a ajuns pe locul patru în topul destinaţiilor preferate de turişti. China este destinaţia ideală pentru cei care îşi doresc săbători exotice şi ieşite din comun. Vizitatorii se pot bronza pe insula sudică Hainan, pot practica sporturi de iarnă în staţiuni precum Zabuli sau Nanshan şi pot merge la celebrul festival al sculpturilor de gheaţă din oraşul Harbin.

Sursa: www.turism.bzi.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co