Interne

Cinci curse de pe Aeroportul Otopeni, anulate din cauza grevei generale din Grecia

Cinci curse care trebuiau să plece, miercuri, de pe Aeroportul Otopeni spre Atena şi Salonic au fost anulate din cauza grevei generale a sindicaliştilor din Grecia, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al aeroportului, Valentin Iordache.etrica Tanase/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului „Henri Coandă” Otopeni a precizat că este vorba de două curse Olympic Airlines pe ruta Atena – Bucureşti şi retur, două curse ale companiei Tarom, tot între Bucureşti şi Atena, şi o altă cursă Tarom Bucureşti – Salonic şi retur.

Iordache a mai spus nicio cursă de pe Aeroportul Băneasa nu a fost anulată din cauza grevei din Grecia.

Potrivit site-ului Aeroportului Otopeni, au fost anulate două curse Tarom spre Atena care trebuiau să plece la orele 8.00 şi 18.40 şi o cursă spre Salonic de la 16.25. De asemenea, au fost anulate cursele Olympic Airlines de la orele 10.00 şi 18.50.

Sindicatele din domeniul public (ADEDY) şi privat (GSEE), inclusiv sindicatul controlorilor de trafic aerian, au anunţat că miercuri şi joi intră în grevă generală.

Cetăţenii români care călătoresc zilele acestea în Grecia au fost avertizaţi, luni, de Ministerul Afacerilor Externe cu privire la organizarea grevei de 48 de ore, mişcare de protest care va afecta transporturile în zilele de 19 şi 20 octombrie.

sursa: mediafax.ro

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co