Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Companiile din Romania isi organizeaza tot mai mult evenimentele si training-urile pe litoralul bulgaresc

Numarul de evenimente organizate de companii romanesti in locatiile Melia Hotels International de pe litoralul bulgaresc a crescut cu peste 30% in 2012 fata de anul anterior, cele mai mari cresteri fiind inregistrate in hotelurile de cinci stele Melia Grand Hermitage si Sol Nessebar Palace.

hotel-melia_grand

„Firmele din Romania care anul trecut au ales locatiile noastre din Bulgaria pentru desfasurarea unor evenimente sau training-uri sunt printre cele mai mari companii din domeniile medical si farmaceutic, IT, productie, bancar, productie media etc. De altfel, numarul total de evenimente gazduite de Melia Hotels International in Bulgaria a crescut continuu in ultimii trei ani”, a aratat Maria Shishkova, director de marketing si vanzari Melia Hotels International – Bulgaria.

In general, evenimentele organizate in locatiile Melia Hotels International din Bulgaria de catre firmele romanesti au fost destinate unui numar de circa 150 de persoane fiecare si s-au desfasurat in weekend-uri.

„Pentru anul curent ne asteptam ca segmentul clientilor business sa creasca in continuare, in tendinta ultimilor ani. Avem, in acest sens, inclusiv sprijinul firmelor bulgaresti care organizeaza diferite activitati recreative pentru participantii la evenimente, intrucat zonele verzi largi care inconjoara majoritatea facilitatilor de cazare si conferinte permit sustinerea multor sporturi sau jocuri in plus fata de cele specifice plajelor si marii. Ne asteptam ca in 2013 sa gazduim cu cel putin 30% mai multe evenimente ale firmelor din Romania comparativ cu anul precedent”, a aratat Maria Shishkova.

Locatiile Melia Hotels International din Bulgaria cumuleaza cca 2.000 de camere, ceea ce reprezinta peste 35% din capacitatea lanturilor hoteliere internationale de pe litoralul bulgaresc.

Complexul Sol Nessebar a fost ales in 2011 de 53% mai multe companii romanesti (sau sucursale ale firmelor straine in Romania) decat in 2010, iar anul trecut numarul acestora a inregistrat o crestere suplimentara de 47%. Majoritatea companiilor respective activeaza in domeniile farmaceutic, IT si comert.

In ceea ce priveste Sol Luna Bay din Obzor, in 2012 si 2011, hotelul a gazduit cu 5%, respectiv cu 10% mai multe evenimente si training-uri ale firmelor din Romania decat in anii precedenti.

„Nu doar firme din Romania aleg locatii pe litoralul bulgaresc pentru evenimentele lor, ci si companii din alte tari. Astfel, in ultimii ani, un numar in crestere de firme din Rusia, Austria, Franta, Liban si Marea Britanie au ales hotelul Melia Grand Hermitage din Nisipurile de Aur. In complexul Sol Nessebar am avut multe evenimente ale unor firme din Polonia, Germania, Ungaria, Belgia, iar Sol Luna Bay a gazduit evenimentele unor firme din Cehia”, a precizat Maria Shishkova.

Melia Hotels International opereaza 300 de hoteluri in 30 de tari. In Bulgaria, reteaua opereaza hotelul Melia Grand Hermitage (5 stele) in Nisipurile de aur, Sol Luna Bay Resort (4 stele) in Obzor si complexul Sol Nessebar Resort (care cuprinde trei hoteluri de 4 si 5 stele) situat aproape de orasul istoric Nessebar. (sursa: dailybusiness.ro)

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co