Interne

Concediu la mare? Vezi cât costă cazarea la hoteluri şi pensiuni, în toate staţiunile litoralului românesc

Vară, soare, mare – acestea sunt cele trei coordonate esenţiale din această perioadă.

Constanţa

Într-un hotel din Constanţa, o cameră pentru două persoane costă, în medie, 301 lei pe noapte. Dincolo de medie, cea mai ieftină cameră este 200 de lei şi poate fi închiriată la Hotelul Class. În general, preţurile se învart în jurul sumei de 250 de lei, dar puteţi să vă cazaţi şi la hoteluri mai scumpe, cum ar fi Unirii sau Cherica. La pensiuni, 85 de lei este cel mai scăzut pret, acesta găsindu-se la Vila Kalimera. Nici celelalte pensiuni nu sunt extrem de scumpe, preţurile variind între 150 şi 200 de lei pe noapte.

Mamaia

În această staţiune, puteţi găsi o cameră la hotel cu preţuri pornind de la 206 lei pe noapte (Hotel Picadilly), iar tarifele se pot dubla, dacă alegeţi să vă închiriaţi o cameră la Godlen Tulip. În privinţa pensiunilor, tarifele se apropie de 300 de lei pe noapte.

Eforie Nord

Eforie Nord este o staţiune mai ieftină, unde vă puteţi caza la hotel cu doar 160 de lei pe noapte. Iar preţurile nu urcă foarte mult, 200 de lei fiind printre cele mai ridicate tarife care se percep în această staţiune. În privinţa pensiunilor, 108 lei e camera la Casa cu Lei. În schimb, la Ad-Ella, tariful este de două ori mai mare.

 

Eforie Sud

Sudul este mai scump decât Nordul. Dar nu cu foarte mult. Camera la hotel costă, în medie, puţin sub 200 de lei, cel mai redus tarif fiind la Hotel Genius (140 de lei pe noapte). La pensiuni, cel mai bun preţ este la George Cosb.

 

Costineşti

Costineştiul nu mai este de mult staţiunea tineretului. Cel puţin în ceea ce priveşte preţurile, care sunt la fel ca în celelalte staţiuni. Camera la hotel porneşte de la 110 lei pe noapte (Hotel Tiberius) şi până la 290 de lei (Costineşti Royal). La capitolul pensiuni, Victoria şi Delta au preturi extrem de apropiate.

Neptun-Olimp

În aceste staţiuni avem un scor foarte strâns între hoteluri şi pensiuni, fiind una din cele mai mici diferenţe medii dintre acestea. Mai exact, doar 20 de lei. Cea mai ieftină cameră poate fi închiriată la pensiunea Jura, iar cea mai scumpă la pensiunea Delfinul (200 de lei), care e mai scumpă decât hotelurile.

 

Jupiter

În această staţiune nu găsim camere sub 100 de lei pe noapte. Camera la hotel poate ajunge până la 255 de lei, dublu faţă de cea mai ieftină ofertă, care este de 125 de lei şi se găseşte la Hotel Violeta. În schimb, la pensiuni preţurile sutn foarte apropiate.

Venus

Aici găsim camere sub 100 de lei, dar numai în pensiuni. Hipodrom şi Olga cer 80 de lei pe noapte pentru o cameră. La hotel însă, preţurile pot pleca de la 115 lei (Hotel Rodica) şi pot ajunge la 250 de lei (Sunquest).

Saturn

Saturn are cele mai ridicate preţuri. La hoteluri, nu găsim camere sub 200 de lei, iar la pensiuni, tarifele nu coboară sub 140 de lei. Printre cele mai scumpe hoteluri sunt Cleopatra (397 lei) şi Saturn (328 lei). La pensiuni, preţurile sunt destul de apropiate, în jurul sumei de 140 de lei (Navona).

Mangalia

Şi Mangalia devine o ţintă atractivă. Dacă pensiunile costa în jur de 100 de lei, la hoteluri putem găsi camere cu tarife pornind de la 147 de lei (Hotel Cristal) şi până la 328 de lei (Hotel Paradiso).

 

2 Mai

Cele mai mici preţuri se regăsesc în staţiunile ‘neconvenţionale’. Adică, în Vama Veche şi în 2 Mai. În 2 Mai avem cea mai ieftină pensiune: 70 de lei (La Mitica). În plus, preţurile nu depăşesc 140 de lei pe noapte la nici o unitate de cazare.

Vama Veche

Chiar dacă Vama s-a schimbat, găsim preţuri mai scăzute ca în multe alte staţiuni. Nu cu mult, dar mai mici. La pensiuni putem prinde noaptea de cazare cu 80 de lei (Mac). În acelaşi timp, camera la hotel costă între 140 de lei (Laguna) şi până la 200 de lei (Ila).

sursa: econtext.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co