Interne

Concert Nana Mouskouri

Concert Nana Mouskouri

„Nu m-am oprit niciodată din învăţat” O spune Nana Mouskori la 77 de ani şi se jură că acesta este secretul succesului ei. Cea mai populară artistă greacă a susţinut astăzi la Bucureşti o conferinţă de presă înaintea primului concert pe care îl va susţine în România. Concertul programat duminică seară la Sala Palatului face parte din turneul de retragere al artistei.

Artista le-a vorbit jurnalistilor despre cum s-a adaptat unor culturi diferite de a ei, despre pasiunea pentru muzică, dragostea de viaţă, dar şi valorile după care şi-a orientat întreaga carieră.

Traducere: „Cred că dragostea pentru viaţă şi pentru ceea ce fac mă ajută să îmi păstrez tinereţea. Cred că orice-ai face în viaţă, dacă o faci cu entuziasm, atunci devine ceea ce te ţine în viaţă. Unele dintre cele mai importante lucruri , care mi s-au întâmplat au fost că oamenii au vrut să mă asculte cântând. Asta mi-a dat alinare şi siguranţă. Şi m-a ajutat şi credinţa că trebuie să rămân eu însumi, să nu mă schimb.”

Cântăreaţa a vorbit astăzi şi despre familia sa. Spune despre sora ei că avea o voce mai bună ca ea, dar nu şi-a dorit niciodată să fie pe scenă. Cât despre fiica ei, a încurajat-o să îi urmeze exemplul.

„Am încurajat-o să cânte, pentru că era foarte important şi pentru mine să am o fată care să cânte. Dar cel mai important era ca ea să înveţe, să studieze serios muzica.”

Nana Mouskouri este unul dintre marii artişti ai lumii care au reuşit să scrie istorie în muzica internaţională. În cariera sa de peste cinci decenii a vândut peste 400 de milioane de discuri, devenind astfel unul dintre cel mai bine vânduţi artişti ai tuturor timpurilor. Printre piesele celebre cântate de aceasta se numără „Amazing Grace”, „Only Love” şi „I Have A Dream”.

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co