Interne

Congres montan despre turism

Congres montan despre turism

Experţi în turismul montan din întreaga lume se vor reuni la a şaptea ediţie a Congresului Internaţional al turismului montan şi de iarnă, care va fi organizat în perioada 11-12 aprilie 2012, de Organizaţia Mondială a turismului, la Andorra. Timp de 2 zile, experţii vor discuta şi stabili noi strategii pentru dezvoltarea turismului montan.

In luna aprilie 2012 la Andora va fi organizat Congresului Internaţional al turismului montan şi de iarnă. Principalul obiectiv al Congresului îl constituie acela de a oferi o percepţie clară asupra provocărilor şi oportunităţilor specifice destinaţiilor turistice montane şi de a obţine un know-how consistent, prin prezentarea unor modele de business de succes din acest sector al turismului şi a unor inovaţii în domeniu. Se vor aborda subiecte precum: impactul schimbărilor climatice, importanţa diversificării activităţilor turistice dar şi a serviciilor din aceste zone, dezvoltarea unor produse turistice noi pentru atât pentru sezonul de vară cât şi pentru cel de iarnă, în zonele montane, şi multe altele.

Congresului Internaţional al turismului montan şi de iarnă reprezintă o platformă pentru jucătorii din turismul montan, atât din destinaţiile deja tradiţionale cât şi din cele emergente, de a face schimb de bune practici pe subiecte precum: dezvoltarea de produse turistice, marketing sau resurse umane. Congresul va aborda şi subiecte precum impactul noilor tehnologii asupra turismului, noile modalităţi de rezervare a şederii preferate de turiştii din zilele noastre, dar şi importanţa promovării online a destinaţiilor turistice. Sursa www.horeca.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co