Imobiliare Valea Prahovei
Evenimente

Connect-R susţine un concert extraordinar în Ageless Club!

Connect-R susţine un concert extraordinar în Ageless Club!

Vineri, 14 octombrie, ora 22.00, va avea loc lansarea oficială a Ageless Club, un club exclusivist din capitală, care promite să ofere clienţilor muzică live de cea mai înaltă calitate şi servicii ireproşabile.
Invitatul special al serii este Connect-R, care promite un show incendiar şi, de ce nu, deschiderea unei noi ere în muzica live de club.
Pe scena Ageless Club se vor afla şi membrii trupei rezidente: A&C Band, care prin muzica anilor ’60 şi până în prezent, te vor face să treci într-o altă lume.
Un spaţiu intim unde frumoasa şi talentata Cristina, împreună cu band-ul ei, prin ritmuri de rock, jazz, raggae, soul, latino, caffe-concert te vor face să treci dincolo de barierele timpului, ajutaţi de aptitudini muzicale incontestabile, completate de o sonorizare şi de lumini de excepţie.
Spectacolul va fi întregit prin prezenţa MC Anthony Iguacu, un showman, chitarist şi solist vocal de excepţie.
Proiectul Ageless Club promite organizarea de evenimente de neuitat, fără precedent, care vor transforma locaţia în hot spot-ul lumii mondene din capitală.
Vă invităm astfel pe data de 14 octombrie, începând cu orele 22.00, pe Calea Şerban Vodă, numărul 213, sectorul 4, pentru a asista la deschiderea oficială a Ageless Club şi la show-ul de zile mari pe care Connect-R îl pregăteşte intens.

Pentru detalii şi rezervări:
Email: rezervari@agelessclub.ro
Telefon: 0751 998 878

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co