Interne

Controale CJPC pe Valea Prahovei

Controale CJPC pe Valea Prahovei

camera de hotelInspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului s-au mobilizat în staţiunile de pe Valea Prahovei, preferate de turişti pe timpul verii. Pentru toate deficienţele constatate s-au aplicat amenzi usturătoare, iar multe unităţi riscă să fie închise dacă nu-şi vor remedia în timp util problemele.
Controalele efectuate au scos la iveală o serie de nereguli mai ales în restaurante şi fast food-uri. În mai multe unităţi de cazare şi alimentaţie publică din Sinaia şi Buşteni, situate chiar în zona centrală a stațiunilor, inspectorii au găsit mobilier învechit şi deteriorate, dar şi produse alimentare depozitate în spaţii necomforme şi cu termenul de valabilitate expirat de mai multe zile. Nici actele nu erau tocmai în regulă. În plus, nu se respectă condiţiile de depozitare prevăzute de producător.
Pentru toate deficienţele găsite, proprietarii unităţilor de cazare şi de alimentaţie publică au fost amendaţi. Activitatea agenţilor economici de pe Valea Prahovei va continua să fie atent monitorizată de comisari, iar turiştii sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi la serviciile primite în staţiunile montane.
Înainte de a închiria o cameră, asiguraţi-vă că respectă standardele de calitate. Orice neregulă constatată poate fi reclamată la sediile Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Prahova sau la telefonul consumatorului 0800 080 999, apelul fiind gratuit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co