Interne

Costuri neprevazute…in vacanta

Costuri neprevazute…in vacanta

Bugetul unei calatorii poate fi serios avariat inca de la aeroport. Atunci cand treci prin filtrele de securitate esti obligat sa renunti toate sticlele cu lichide, inclusiv la cea cu apa plata, pe care cumparat-o la plecare.

Nimic nu se compara cu asteptarea avionului, asa ca pentru a scapa de plictiseala iti cumperi si cateva ziare sau o revista.

Ce te faci daca zborul tau are intarziere? Ti se face brusc foame si va trebui sa mananci ceva. Cum de multe ori uiti sa-ti faci sendvisul de rigoare, vei fi nevoit sa mergi intr-un restaurant sau fast food din aeroport si vei cheltui banii pe care probabil i-ai pus deoparte pentru micul dejun de la Paris.

In avion aproape totul se plateste. Vrei un loc special? Trebuie sa platesti in plus. Unele linii aeriene te taxeaza chiar si pentru paturile, pernele si castile pe care le folosesti.

In cazul in care vrei sa mananci sau sa consumi lichide in avion, te avertizam ca preturile sunt destul de piperate. O apa plata sau o cafea costa cel putin doi euro, iar pretul unui sendvis nu este nicioadata mai mic de cinci euro.

In tara este in regula daca folosesti apa de la robinet si probabil vei apela la chiuveta si in timpul sederii la hotel. Sunt insa hoteluri in care desi apa este potabila, gustul ei este groaznic. In aceste conditii, va trebui sa-ti cumperi apa imbuteliata, un alt cost pe care cu siguranta nu l-ai anticipat.

O alta cheltuiala neprevazuta este bacsisul. In unele tari el este inclus in nota de plata de la restaurant, iar in altele ramane la latitudinea clientului. Bacsis va trebui sa-i dai si celui care-ti transporta bagajele, dar si cameristei care se are grija ca din camera ta de hotel sa nu lipseasca nimic.

Sursa: turism.acasa.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co