Interne

Cresc investiţiile în hoteluri

Chiar daca inca mai vorbim de criza economica, specialistii imobiliari spun ca investitiile in hoteluri sunt in crestere pe 5 piete europene. Si vorbim despre o crestere semnificativa…de aproape 30% in primul semestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Investiţiile în hoteluri din 5 pieţe cheie europene au crescut cu 29% în primul semestru al acestui an, faţă de aceeaşi perioadă din 2010, până la 2,5 miliarde euro, arată un raport de piaţă recent al BNP Paribas Real Estate, potrivit propertymagazine.eu.Compania de consultanţă imobiliară monitorizează pieţele de investiţii din Franţa,Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie.

Raportul companiei arată că deşi tranzacţiile de portofoliu din piaţa hotelieră europeană au fost inexistente în 2009, în prima jumătate din 2011, acestea au reprezentat peste o treime din întreaga activitate de investiţii.

 

1 Comment

1 Comment

  1. rusu gheorghe

    27 noiembrie 2011 at 2:27 PM

    Buna ziua va propun o investitie in turism in delta dunarii intro locatie care functioneaza deja ca si complex turistic in loc Murighiol jud Tulcea .Zona are un interes turistic imens dar lipsa majora este calitatea serviciilor si prezenta operatorilor in perioada de extra sezon pentru cei care vin la pescuit si vinatoare .mai ales ca acesti turisti vin di toata europa .Deci locatia pe care o detin dispune de conditii optime pentu ao investitie de asemenea anvergura .Pentru mai multe detalii tel 0745205982 mail contact@girus.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top
Translate »

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co