Externe

Croazieră pe Nil

Croazieră pe Nil

Grandiosul fluviu Nil este leagănul civilizaţiei egiptene şi reprezintă un refugiu pentru turişti, purtându-i pe urmele faraonilor într-o lume cu obiecte preţioase, construcţii fascinante şi mistere ce aşteaptă să fie desluşite. O croazieră pe Nil în Ţara Faraonilor este propunerea noastră specială pentru această primăvară.
Croaziera pe care v-o sugerăm ţine 12 zile şi include o excursie în Alexandria, oraşul Cleopatrei, vizitarea muzeului Luxor, cel mai mare muzeu în aer liber din lume, dar şi a celor mai celebre temple egiptene. În plus, vă puteţi condimenta vacanţa cu un sejur în Marea Roşie sau, de ce nu?, un Jeep Safari în deşert.
În funcţie de categoria hotelului pentru care optaţi în timpul şederii în Cairo, respectiv Hurghada, croaziera vă poate costa între 600 şi 700 de euro, la care mai puneţi 139 euro pentru taxele de aeroport, 45 de euro pentru excursia în Valea Regilor, 15 euro pentru taxa de viză. Nu sunt incluse în preţul croazierei nici asigurarea medicală şi intrările la obiectivele turistice. Cu totul, costul croazierei poate trece de 1000 de euro, dar experienţa călătoriei pe urmele faraonilor merită toţi banii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co