Interne

Cu barca pe Dâmboviţa.

Cu barca pe  Dâmboviţa.

Insule plutitoare şi bărci cu care să te poţi plimba în voie pe Dâmboviţa. Acesta este, pe scurt planul marelui canoist Ivan Patzaichin care doreste sa dea o mana de ajutor turismului romanesc. Sportivul vrea ca în mijlocul râului să fie amanajate mici insule artificiale, care să refacă peisajele dintr-o anumită zonă protejată din ţară. Proiectul este iniţiat de Asociaţia Ivan Patzaichin- Mila 23 în parteneriat cu Asociaţia pentru Ecoturism din România

Ivan Patzaichin vrea să amenajeze pentru agrement râul ce străbate Bucureştiul. În zona Bibliotecii Naţionale ar urma să fie amenajat un pavilion, un ponton şi să fie aduse bărci de închiriat, toate de producţie românească. Bucureştenii se vor putea plimba şi cu canotca(o combinaţie între canoe şi lotcă.) , o ambarcaţiune creată de Ivan Patzaichin.

În pavilion va exista un centru de informare turistică unde vor fi prezentate diferite zone protejate ale ţării şi trasee din parcurile naţionale. Patzaichin vrea ca în mijlocul râului să fie amanajate mici insule artificial, care să refacă peisajele dintr-o anumită zonă protejată din ţară şi astfel să starnesca interesul celor care vin la Bucureşti şi pentru alte regiuni din România. Marele sportiv a transmis deja propuneri de parteneriat Primăriei Capitalei şi Administratiei Naționale „Apele Române”.

Proiectul este iniţiat de Asociaţia Ivan Patzaichin- Mila 23 în parteneriat cu Asociaţia pentru Ecoturism din România şi urmăreşte promovarea destinaţiilor de eco-turism unice în România în care turistul să folosească pentru parcurgerea traseelor canotca, bicicleta sau calul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co