Interne

Cum arată autostrada care va lega România de Europa Occidentală – FOTO

Cum arată autostrada care va lega România de Europa Occidentală – FOTO

Se lucrează la foc continuu pe autostrada ce leagă Timişoara de Arad. Pasionaţii de autostrazi au făcut fotografii la stadiul lucrărilor din mai multe zone în apropierea Aradului şi le-au publicat pe un forum specializat pe infrastructura.

 

Mai mulţi şoferi au postat fotografiile pe forumul skyscrapercity.com, unde utilizatorii dezbat maniera în care lucrează muncitorii. Cele mai impresionante imagini au fost publicate în urma cu doar câteva zile, iar membrii forumului s-au arătat foarte multumiţi de cel care a făcut fotografiile. Ba chiar i-au recomandat să închirieze şi un elicopter din care să filmeze întreaga autostradă, potrivit opiniatimisoarei.ro.

În imagini se pot observa podul peste râul Mures sau drumurile de intrare sau ieşire de pe autostradă. În total, autostradaTimisoara –Arad are o lungime de 32,2 kilometri, iar valoarea totala a proiectului este de 194 de milioane de euro. 65 de milioane vin de la bugetul de stat, 85 de la Banca Europeana pentru Investiţii şi 44 de milioane din fonduri comunitare.

sursa: realitatea.net

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co