Interne

Cum arată cel mai mare cinema digital din România, care se va deschide la Băneasa

Cum arată cel mai mare cinema digital din România, care se va deschide la Băneasa

Cel mai mare cinematograf digital din ţară se va deschide vineri în centrul comercialBăneasaShoppingCity. Grand Cinema Digiplex este un centru multimedia dotat cu cea mai avansată tehnologie audio-video.

Cinematograful, o investiţie de 19 milioane de euro, are o suprafaţă totală de 14.000 mp şi oferă peste 2.600 de locuri de vizionare. Grand Cinema Digiplex este echipat cu cele mai noi tehnologii de proiecţie digitală, oferindu-le astfel cinefililor o varietate mai mare de opţiuni şi cele mai înalte standarde de calitate a imaginii şi sunetului.

Cu cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe extinse de proiecţie 3D, cu unghiuri perfecte de vizibilitate şi locurile sale ultra-confortabile, Grand Cinema Digiplex va deveni destinaţia premium preferată pentru vizionarea de filme, oferind o gamă extinsă de noi experienţe cinematografice sub un singur acoperiş.

Două săli cu ecrane de mari dimensiuni, Grand ULTRA & Grand EPIKA, le vor oferi vizitatorilor o experienţă video şi audio de excepţie, iar sălile VIP Grand STUDIOS, au facilităţi şi un design premium pentru cei care doresc să se bucure de o experienţă cinematografică totală.

Cea mai nouă tehnologie

Sala Grand ULTRA cu o capacitate de 500 de locuri este destinată celor care caută cea mai impresionantă, captivantă şi copleşitoare experienţă cinematografică. Sala are cel mai larg ecran dinţarăşi sistemul de sunet IOSONO, o reţea de difuzoare speciale controlate de un software dedicat, capabilă să recreeze ambianţa acustică multidimensională a realităţii. IOSONO este cel mai complex şi avansat sistem audio multi-dimensional din Europa la ora actuală şi este o premieră în România. Sala Grand ULTRA oferă un nivel unic de confort şi design. O atenţie specială a fost dedicată fotoliilor şi finisajelor, inclusiv ecranului de tip „silver screen”, care le permite spectatorilor să se bucure de o imagine excepţională, datorită texturii speciale a ecranului. Grand ULTRA oferă o experienţă cinematografică incredibilă, care pur şi simplu nu este disponibilă în altă parte.

Dincolo de cinema

Grand Cinema Digiplex se evidenţiază prin arhitectura sa unică şi prin tehnologia de top care permit găzduirea de expoziţii, spectacole, lansări de produse şi conferinţe de presă. Sala Grand EPIKA, are 500 de locuri care încorporează facilităţi precum scaunele ajustabile şi poate fi utilizată pentru prezentări de modă, concerte, spectacole, stand-up comedy şi multe altele. De la echipamentele de conferinţă până la proiecţiile în direct ale unor spectacole organizate în locaţii aflate la distanţă, Grand EPIKA transformă Grand Cinema Digiplex într-un amplasament de clasă pentru evenimente şi divertisment multimedia, un loc unic prin tehnologia disponibilă şi multifuncţionalitatea sa.

Experienţa premium este completată de EYE-FI Café Bar, un spaţiu intim unde pot fi savurate în linişte băuturi şi gustări, precum şi un spaţios şi modern foaier care include sala de expoziţii IMAGIKA, unde vor avea loc lansări de filme şi unde artiştii vor fi invitaţi să îşi expună lucrările.

Servicii premium

Sălile VIP Grand STUDIOS au un design modern, servicii de primire, garderobă, un bar şi lounge separat, precum şi fotolii şi canapele ajustabile şi ultra-confortabile recreând comfortul propriului cămin. Sălile Grand STUDIOS le asigură o vizionare premium vizitatorilor dornici să savureze plăcerea cinematografului total.

„Acest cinematograf digital inovator este extraordinar nu doar pentru noi, ci şi pentru comunitate, la fel pentru oraş, dar şi pentru întreaga industrie cinematografică din România. Credem că acest proiect deschide calea pentru viitorul cinematografiei, prin faptul că încurajează distribuitorii de film şi studiourile să furnizeze mai multe filme pentru piaţa românească. Pe lângă filme, conexiunile prin satelit ne permit să oferim conţinut nou, de la muzică, sport, la spectacole de comedie, care împreună alcătuiesc Grand Cinema Digiplex, cea mai importantă destinaţie de divertisment şi petrecere a timpului liber din oraş”, a declarat Ali Ergun Ergen, CEO Baneasa Developments.

Mai mult, Grand Cinema Digiplex le va oferi vizitatorilor posibilitatea de a alege „locuri premium” în fiecare sală. Aceste fotolii oferă un nivel adiţional de confort şi spaţiu suplimentar pentru picioare.

Alte inovaţii sunt automatele de vânzare a biletelor aflate în Băneasa Shopping City, unde cinefilii îşi vor putea cumpăra biletele chiar în timp ce îşi fac cumpărăturile sau iau masa.

 sursa: romanialibera.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co