Interne

Cum sa te feresti de “capcane”?

Cum sa te feresti de “capcane”?

Ofertele chilipir abunda pe piata, insa organizatiile de turism avertizeaza turistii asupra faptului ca multe dintre ele nu au suport real. Iata cum poti profita de reducerile adevarate, evitand ofertele false?

Exista mai multe lucruri pe care le poti face pentru a te feri de ofertele mincioase:

Verifica daca respective companie are licenta de turism. Conform ANAT, exista peste 100 de site-uri care vand vacante la preturi foarte mici fara sa detina o licenta in domeniu. In astfel de cazuri, preturile afisate pot fi cele de baza, fara sa se precizeze ca trebuie platite in plus diverse taxe, precum cea de avion, bagaje etc sau sunt oferite servicii mai slabe calitativ comparativ cu ceea ce s-a promis initial.

Daca gasesti o oferta foarte avantajoasa ca pret, afla daca este vorba despre o companie acreditata pentru a nu avea surpriza ca ti s-au luat banii, iar a doua zi nu mai gasesti pe nimeni pentru a face reclamatie. ANAT are o lista a agentiilor de turism acreditate, precum si a celor excluse din cauza unor practici ilegale.

Este mai bine sa te inscrii la un newsletter al unei agentii care stii ca exista pentru a urmari promotiile decat sa cumperi un pachet de la o firma despre care nu reusesti sa afli nimic concret. Operatorii de turism fac in mod constant oferte cu reduceri si vei putea gasi un pret bun daca urmaresti constant alertele lor. Poti face acelasi lucru pentru hoteluri, companii aeriene etc.

Daca gasesti o oferta cu un pret incredibil de mic pentru un sejur in Romania, cauta contactul acelui hotel in cartea de telefoane si suna sa vezi daca ti se confirma ca oferta este reala.

Nu lasa pretul sa fie cel mai important criteriu in alegerea unei vacante. Mai importante sunt siguranta si confortul.

Sursa: turism.acasa.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co