Interne

Cumperi o vacanţă în Spania şi primeşti una gratuită pe litoralul bulgăresc

Cumperi o vacanţă în Spania şi primeşti una gratuită pe litoralul bulgăresc sau mergi în Grecia în mai şi plăteşti 5 euro pe noapte la cazare sunt doar două dintre pachetele de vacanţă cu care agenţiile de turism s-au prezentat la târgul de turism Holiday Market, care a adunat peste 100 de operatori din turism. Cazare la 5 euro pe zi în Corfu şi Zakynthos.
Pe lângă operatorii locali din turism, târgul a atras şi touroperatori din Bulgaria, Turcia, Grecia, chiar şi Indonezia. Pentru a-şi vinde vacanţele, agenţiile de turism şi-au semnalizat standurile cu panouri ce promovează cele mai atractive oferte.

Cazare la 5 euro pe noapte în Corfu şi Zakynthos


Unul dintre standurile care iese în evidenţă la târgul de turism este cel al unei agenţii mici de turism, Delta Best Turism, care subliniază că în insulele greceşti Corfu şi Zakynthos se găseşte cazare la preţul de doar 5 euro de persoană pe noapte.


Peste 300 de euro o vacanţă în Sovata


Pe de altă parte, în staţiunea Sovata o vacanţă la un hotel de patru stele ajunge şi la 308 euro. „În perioada aprilie-iunie, tarifele sunt mai mici, faţă de luna iulie, când preţul unui pachet pentru o săptămână este de 371 euro la un hotel cu centru spa”, a declarat Fulop Nagy Melinda Kinga, directorul de vânzări al companiei Balneoclimaterica din Sovata.
Pentru a atrage turişti, agenţia de turism Alltour oferă chiar şi o vacanţă gratuită în Bulgaria, dacă un client cumpără un sejur în Spania. „Cine cumpără un sejur de o săptămână în Costa Brava, care costă de la 500 de euro de persoană, primeşte o vacanţă de cinci nopţi pentru două persoane pe litoralul bulgăresc”, a explicat Claudia Iftene de la Alltour.

750 de euro un circuit de opt zile în Jakarta şi Bali, fără biletele de avion


Şi indonezienii au venit să prezinte românilor ce se poate face în vacanţă în Indonezia. Ricky Setiawanto, reprezentantul touroperatorului indonezian Panorama Destination, susţine că a decis să ne prezinte ofertele de vacanţă pe piaţa românească pentru că de aici zboară Qatar Air¬ways şi Turkish Airlines, care îi pot aduce pe români în Jakarta şi Bali.


sursa: zf.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co