Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Cursuri de română pentru străini

Cursuri de română pentru străini

Au mai rămas câteva zile pentru înscrierile la cursurile de limba română pentru străini organizate de Institutul Cultural Român. Pentru toţi cei interesaţi de cultura română, ICR organizează cursuri de limbă în ţară şi în 11 oraşe din străinătate. La Bucureşti, modulele se desfăşoară pe durata întregului an, cursanţii putând opta pentru un ritm de învăţare intensiv sau extensiv.
Institutul Cultural Român organizeaza cursuri de limba romana pentru straini. Cursurile se adresează deoptrivă începătorilor, celor de nivel mediu şi avansaţilor. Primul modul din acest an se va desfăşura în perioada 17 ianuarie-15 martie 2012 şi este unul extensiv, ceea ce presupune un ritm de 2 cursuri pe săptămână, programate seara. Taxa de participare la aceste cursuri este de 200 de euro, sumă în care intră şi testarea şi certificatul de absolvire pe care studenţii îl vor primi la finalul celor 36 de ore de curs.
Pe lângă Bucureşti, în fiecare vară, ICR organizează la Braşov cursuri pe tema culturii şi civilizaţiei româneşti. Şcoala de vară ţine trei săptămâni şi are, pe lângă profilul didactic, şi unul turistic. Cursanţii ajung să viziteze pe parcursul şederii în ţară câteva zone turistice atractive pentru străini. În acest an, şcoala de vară a ajuns la cea de-a 17-a ediţie şi se va desfăşura în perioada 3-28 iulie.
Anul trecut, la cursurile organizate în Bucureşti au luat parte aproximativ 300 de străini, în vreme ce la Braşov s-au prezentat 38 de participanţi din 16 ţări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co