Interne

De miercuri, va ploua şi va fi frig în toată ţara

Temperaturile cresc în vest şi în sud până la 20, 22 de grade, dar în restul ţării regimul termic caracterizează încă o vreme răcoroasă. Precipitaţiile se extind din această noapte peste nord, centru şi est, iar de miercuri va ploua în toată ţara.

Astăzi, maximele vor fi cuprinse între 6 şi cel mult 16 grade. Ploile nu lipsesc nici ele, dar sunt puţine, şi pe arii restrânse, iar la munte vor fi lapoviţe şi ninsori. Vântul mai suflă cu intensificări şi astăzi în est şi pe crestele montane.
În capital, vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit pentru această perioada a anului. După o dimineaţă răcoroasă cu cel mult 4 grade în termometre, la amiază vor fi 12, 14 grade, cu 3,4 grade mai puţin decât media climatologică a datei.
Mâine, vremea se mai încălzeşte puţin în vest şi în sud, dar este o zi răcoroasă în nord, în centru şi în est, unde cerul este mai mult noros şi, local, va ploua. Maximele se vor situa între 5 grade în nordul Moldovei şi 21, poate chiar 22 de grade în Banat şi în Oltenia.

Şi în Bucureşti va fi o vreme răcoroasă mâine, cu cer temporar noros şi ploaie în a doua parte a zilei. Mercurul din termometre se opreşte la 14, 15 grade cel mult.
Miercuri se răceşte din nou, mai mult în jumătatea vestică a ţării. Vântul suflă destul de supărător în unele zone, iar maximele termice pornesc de la 4 grade şi se opresc la doar 14 grade. Uşor mai cald va fi în Muntenia, până la 17, 18 grade Celsius.
Temperaturile în capitală, miercuri, nu vor depăşi 16-17 grade, iar cerul va fi mai mult noros şi spre seară va ploua.


sursa: stiri.rol.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co