Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Deja îţi poţi cumpăra bilet de avion low-cost pentru vacanţa de iarnă. Vezi aici cum!

Te gândeşti deja la vacanţa ta din iarna acestui an? Vrei să alegi destinaţii pentru Crăciunul viitor şi nu ştii cu ce să te deplasezi până acolo? Nimic mai simplu, pentru că Blue Air, compania aeriană low-cost a introdus deja orarul de iarnă. Mai simplu, dacă vrei să călătoreşti departe în perioada 30 octombrie 2011 – 24 martie 2012, îţi poţi rezerva deja biletul de avion pe site-ul oficial al companiei low-cost, www.blueairweb.com. Mai mult decât atât, pe site-ul respective vei găsi şi cele mai populare destinaţii pentru vacanţa de iarnă, pentru care vei putea face o rezervare. Reprezentanţii Blue Air anunţă că destinaţiile din orarul de iarnă 2011-2012 sunt:
– Din Bucureşti către Madrid, Paris-Beauvais, Barcelona, Milano-Bergamo, Valencia, Roma, Bologna, Bruxelles, Malaga, Stuttgart, Larnaca, Londra-Luton, Dublin, Napoli, Catania, Nisa şi retur;
– Din Bacău către Roma, Milano-Bergamo, Torino-Cuneo, Londra-Luton şi retur.
Preţurile biletelor începe de la 14,99 de euro şi le poţi rezerva apelând numărul de telefon 1499, număr apelabil exclusiv din România. Tariful unui apel din orice reţea este 0,62 euro/min.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co