Interne

Deluxe-pass Franța-Elveția de la Rail-Europe

Deluxe-pass Franța-Elveția de la Rail-Europe

Waiting for the TrainPentru prima dată, Rail Europe Inc, cel mai mare distribuitor de produse feroviare europene în America de Nord, oferã agenţiilor şansa de a propune clienţilor lor o cãlãtorie în baza First Class France-Switzerland Deluxe Pass şi de a se bucura de şase zile de călătorie cu trenul la clasa întâi, într-o perioadă de o lună, la un preţ special, scrie traveltechnews.
Valabil timp de câte trei zile în Franţa şi Elveţia, pasagerii pot utiliza First Class France-Switzerland Deluxe Pass pentru a călători între Paris şi Zurich, Lyon şi Geneva sau Basel şi Dijon. Cu două reţele feroviare foarte extinse şi trenuri de mare vitezã Lyria care conecteazã Franţa şi Elveţia, opţiunile sunt vaste.
Pe lângã călătoria în sine, clienţii se pot bucura de o gamă largă de bonusuri, inclusiv acces gratuit la peste 400 de muzee, precum şi reduceri la bilete pentru cãile ferate de munte, telecabine, reduceri pentru intrãrile la castele, spectacole, muzee, precum şi permise pentru oraşele din Franţa şi Elveţia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co