Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Destinaţii din Asia la superofertă

Companiile aeriene se întrec în oferte cu destinaţia Asia. Ai ocazia să vizitezi marile metropole asiatice fără a cheltui mai mult de câteva sute de euro.

Shanghai, oraşul capitalismului chinezesc

Shanghai este cel mai dinamic oraş din ţara cu cea mai rapidă dez-voltare. Nu este doar oraşul tuturor posibilităţilor, ci este şi un etalon al ritmului şi al sti-lu-lui de viaţă. Este fieful capitalis-mului în China şi locul în care poţi să petreci în cluburi până dimineaţa.

Cel mai popular obiectiv este templul Jade Buddha. Construc-ţia lui s-a încheiat în 1918 şi reprezintă un adevărat bastion al unei religii paşnice. Un alt obiectiv foarte popular este parcul Zhongshan, une vă puteţi rătăci prin labirinturi şi puteţi gusta din plin modul chinezesc de amenajare.

Bilete de avion: de la 599 euro de la Lufthansa, valabilă până la
7 septembrie pentru perioada 1 noiembrie 2011 – 31 martie 2012.

Tokyo, oraşul tehnologiei

Tokyo are o viteză fantastică şi o energie vecină cu nebunia care face ca orice idee să pară înve-chită. Fieful tehnologiei şi al civilizaţiei ultramoderne, Tokio este una dintre cele mai căutate destinaţii turistice din Asia.

Piaţa Centrală de Peşte, numită Tsukiji, este una dintre cele mai căutate obiective turistice din Tokyo. Tot ce trăieşte în apele oceanului se află de vânzare în Tsukiji. Aici se vând zilnic peste 2.200 de tone de peşte, valorând aproape 16 milioane de dolari.

Akihabara este locul preferat al iubitorilor de tehnologie. Este considerat ca fiind centrul electronic al oraşului. Chiar dacă nu vrei să cumperi nimic, poţi să testezi acum acele produse care vor apărea în România peste trei ani.

Bilete de avion: de la 425 euro de la Air France.

Bangkok, oraşul exceselor

Bangkok este locul în care excesele au devenit banale. Oraşul se hrăneşte din beton, mall-uri şi o forfotă incredibilă. Trebuie să te ancorezi bine în prezent şi să eviţi epifania, deoarece vei fi absorbit fără să-ţi dai seama într-o aventură care te va epuiza. Complexul de case al lui Jim Thompson este cel mai căutat obiectiv turistic din Bangkok da-torită arhitecturii sale tradi-ţionale şi a grădinilor exotice care le împrejmuiesc.

Baan Krua înseamnă „Satul familiei musulmane” şi repre-zintă una dintre cele mai vechi co-munităţi din Bangkok. Comu-nitatea este originară din Cam-bodgia şi Vietnam şi a obţinut pământurile ca o recompensă pentru ajutorul oferit unui rege tailandez.

Bilete de avion: de la 629 euro de la Austrian Airlines, valabilă până la 31 octombrie.

New Delhi, oraşul contrastelor

New Delhi şochează orice turist. La început te izbeşte aglome-raţia, traficul şi jungla dialec-telor, după care descoperi acele lucruri care l-au făcut celebru şi l-au propulsat în topul celor mai căutate destinaţii turistice din Asia. Este un oraş al contrastelor, în care părţile tradiţionale se află faţă în faţă cu cele ultra-moderne.

Jama Masjid este cea mai mare moschee din India şi poate adăposti 25.000 de credincioşi, mai mulţi decăt pe un stadion obişnuit de fotbal. A fost construită în secolul 17 şi domină Vechiul Delhi prin impozanţa sa.

Fortul Roşu (Lal qila) este o construcţie impunătoare construită în timpul domniei împăratului Shah Jahan, care a dorit să mute capitala de la Agra la Delhi. Zidurile fortului se întind pe o lungime de 2 km şi au o înălţime de 33 de metri pe partea oraşului.

Bilete de avion: de la 629 euro cu Turkish Airlines.

Kuala Lumpur, senzaţii de neuitat

Kuala Lumpur nu este doar capitala unui stat: este un monument al măiestriei şi al determinării malaieziene. S-a dezvoltat de la un mic orăşel minier până la o metropolă dominată de cele mai înalte clădiri din sud-estul Asiei.

Muzeul de Arte Islamice atrage anual milioane de turişti şi deţine unele dintre cele mai vaste şi valoroase colecţii de artă islamică din lume.

Turnul Menara KL are o înălţime de 421 de metri şi oferă o imagine incredibilă asupra întregului oraş. Îţi poate oferi senzaţii de neuitat, nu doar prin privelişte, ci şi prin restaurantele aflate la câteva sute de metri deasupra oraşului.

Bilete de avion: de la 739 euro de la Qatar Airways, ofertă valabilă până la 30 noiembrie.

sursa: romanialibera.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co