Interne

Destinatii turistice in ascensiune

Destinatii turistice in ascensiune

Unul dintre cele mai populare site-uri printre iubitorii de calatorii, tripadvisor.com, a facut un top 15 al destinatiilor turistice in ascensiune. Este bine de stiut ca Bucurestiul se afla pe locul 5 in acest top.

Bucurestiul  este mai popular decat Cannes. Cel putin asa putem deduce dintr-un top al destinatiilor turistice in ascensiune.

1. Lagos, Portugalia este pe primul loc. In acest oras din sudul Portugaliei nu ai cum sa te plictiseti. Viata culturala este la fel de bogata ca si cea sociala. Cu alte cuvinte, cand terminati de vizitat fortareata si bisericile magnifice, va puteti relaxa pe unele dintre cele mai frumoase plaje din lume.

2. Locul 2 este ocupat de Hua Hin, Thailanda. La 200 de kilometri de capitala Bangkok, Hua Hin este o statiune cu iesire la mare, ideala pentru snorkeling si plaja. Pescuitul, golful, spa-urile si restaurantele cu specific pescaresc trebuie bifate, de asemenea.

3. Tallinn, Estonia, locul 3, este o destinatie perfecta pentru iubitorii de istorie. Tallinn este un ors mic, mediaval, cu stradute inghesuite si cotite care abia asteapta sa fie descoperite.

4. Moscova ocupa locul 4. Centrul politic, stiintific, istoric, architectural si economic al Rusiei, Moscova reprezinta cosmopolitul la extreme. Anticul si modernul se contopesc in acest oras care gazduieste nu mai putin de 10 milioane de locuitori. Trebuie sa vezi Piata Rosie, Kremlinul, Catedrala St. Basil, Mosoleul lui Lenin, Muzeul KGB-ului, Bulevardul Ring si Piata Pushkin.

5. Bucuresti, Romania-locul 5. Supranumit “Micul Paris”, in Bucuresti, arhitectura eleganta de inceput de secol XX are in mod evident influente franceze, scrie tripadvisor.com. Nu ratati: Museul Satului, Ateneul Roman si Muzeul Taranului si nici Palatul Parlamentului, a doua cea mai mare cladire din lume, dupa Pentagon, mai scriu editorii site-ului de turism.

6. Innsbruck, Austria este pe locul 6. Una dintre cele mai idilice orase din Europa, Innsbruck este situat in inima Alpilor.

7. Locul 7 este ocupat de Stockholm, Suedia. Construit pe nu mai putin de 14 insule, Stockolm este un oras fascinant si… compact. Nu ratati nici Parcul National, Muzeul Vasa, Muzeul in aer liber Skansen si gradina zoologica.

8. Cannes este pe locul 8. Galele, regatele si Festivalul Filmului sunt principalele atractii la Cannes. Orasul isi merita motto-ul: “Viata este un festival”, scriu editorii tripadvisor.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co