Interne

Distracție la „Ziua Lacului Măneciu”

Distracție la „Ziua Lacului Măneciu”

Sâmbăta trecută a avut loc o nouă ediţie a manifestării „Ziua Lacului Măneciu”, finanţată din fonduri europene. A II-a ediţie a evenimentului s-a bucurat de un public mult mai numeros decat ediţia anterioară, foarte mulţi turişti au ales să-şi petreacă week-end-ul la aer curat, pe malul lacului sau în zonele din apropiere.

Organizatorii speră ca prin aceste evenimente lacul de acumulare Măneciu, unul dintre cele mai importante obiective turistice din Valea Teleajenului, să atragă în timp, un număr cât mai mare de turişti.

„Ne-am dorit să promovăm lacul Măneciu şi să atragem cât mai mulţi turişti în aceste locuri minunate, aşa a apărut şi ideea unei sărbători a lacului. Ne bucurăm că şi ediţia a II-a a avut succes în rândul publicului, lacul este situat într-o zonă de o frumuseţe ireală!” – Rânja Alexandru, Fundaţia Karitas.

Evenimentul “Ziua Lacului Măneciu” a avut loc în Comuna Măneciu, Judeţul Prahova iar în cadrul evenimentului s-au prezentat spectatorilor cele mai frumoase cântece şi dansuri populare, copiii nu s-au plictisit pentru că organizatorii au pregătit pentru ei concursuri şi activităţi interactive pe apă iar spre seară, Compact, Victor Socaciu şi multi altii, au oferit publicului un adevarat spectacol, ce cu greu va putea fi uitat.

„Artiştii invitaţi la „Ziua Lacului Maneciu” au facut un spectacol pe cinste iar evenimentul a fost unul foarte reuşit! Felicitari organizatorilor pentru această initiativă!” – localnic.

Evenimentul a fost finanţat din fonduri europene şi şi-a propus să abordeze prezentul, un prezent cu personaje mondene, concerte, foc de artificii, bătaie cu flori, interactivitate pentru copii şi adulţi pe apa lacului etc.

“Ziua Lacului Măneciu” a fost un eveniment care s-a desfăşurat în aer liber, iar participarea a fost deschisă tuturor celor care au dorit să petreacă puţin timp în mijlocul naturii. Turiştii au avut acces la numeroase variante de excursii şi trasee turistice.

Organizatorul evenimentului a fost Fundaţia Karitas, iar proiectul a fost finanţat prin Regio – Program Operaţional Regional 2007-2013, axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, 53 – Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică.

Pentru informaţii suplimentare:
Alexandru Rânja
Fundaţia Karitas
Email: office_karitas@yahoo.com
Tel: 0729.660.786

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co