Externe

Early Booking pentru Palma de Mallorca

Early Booking pentru Palma de Mallorca

Şi în acest an hotelierii vin cu promoţii pentru înscrierile timpurii. Cei care fac rezervări din timp pentru vacanţa de vară pot economisi până la 30% din valoarea pachetului turistic. Încă din ianuarie, agenţiile au început să vândă bilete la preţuri avantajoase pentru destinaţiile preferate de români în lunile de vară.

Puteţi achiziţiona pachete turistice cu reduceri substanţiale de preţ, dacă vă hotărâţi până în martie unde vă veţi petrece vacanţa de vară. Să luăm Palma de Mallorca de exemplu! Cei care aleg această destinaţie nu vor avea timp să se plictisească. Dacă preferaţi plajele însorite, pe lângă dulcea lenevire pe şezlong, în compania unui cocktail, vă puteţi plimba cu yacht-ul sau puteţi face surfing, scufundări şi, în general, toate sporturile acvatice.

Pe lângă peisajele demne de revistele de călătorie, Palma de Mallorca dezvăluie turiştilor o viaţă culturală fascinantă. O plimbare de o zi în Centrul vechi face cât o călătorie de câteva zile. Majoritatea caselor sunt private, iar câteva sunt deschise publicului sub forma unor galerii sau muzee discrete. De asemenea, merită vizitată catedrala La Seu, impunătoare, construită pe ruinele unei vechi moschei. Celebrul arhitect Antoni Gaudi şi-a pus amprenta unică asupra acestui lăcaş de cult.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co