Interne

Enrico Macias, in Romania

Enrico Macias, in Romania

Enrico Macias revine anul acesta in Romania pentru a celebra implinirea a 50 de ani de cariera printr-un concert extraordinar ce va avea loc pe scena Salii Palatului pe 9 martie 2012 de la ora 20.00! Cum marele artist a mai vizitat tara noastra, unde a fost primit cu caldura si adoratie de mii de fani, anul acesta a hotarat sa includa si Romania in cadrul turneului sau de celebrare.
Enrico Macias celebreaza 50 de ani de cariera in Romania. In cele cinci decenii de cariera, Enrico Macias a incantat si bucurat milioane de oameni. Melodiile de pe discurile sale au depasit bariera timpului, iar fanii de orice varsta le-au cumparat si ascultat, traind la fel de intens mesajele transmise de artist, poate chiar mai puternic ca in ziua lansarii lor.
Pentru concertul din 9 martie, Enrico Macias a pregatit multe surprize placute fanilor din Romania si promite un show incendiar, cu multe melodii ce nu s-au regasit in playlistul concertului de anul trecut dar si melodii precum „La Femme De Mon Ami” sau „Zingarella”.
Preturile biletelor sunt urmatoarele:
–    300 lei (categoria VIP)
–    250 lei (categoria 1)
–    200 lei (categoria 2)
–    150 lei (categoria 3)
–    100 lei (categoria 4)
–     50 lei (categoria 5)
Pentru cei ce isi doresc sa il asculte live pe Enrico Macias, biletele sunt disponibile din 12 ianuarie. Concertul „ENRICO MACIAS” va avea loc pe 9 Martie 2012 la Sala Palatului din Bucuresti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co