Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Eveniment muzical la Ziua Lacului Siriu

Ziua Lacului Siriu se va transforma spre seară într-o adevarată sărbătoare de muzica dance. Astfel, iubitorii acestui gen vor avea ocazia să asculte în concert special pe Andreea Bălan și pe Alexandra Ungureanu & Crush.
„Ziua Lacului Siriu se vrea a fi o adevărată sărbătoare de muzică și voie bună la care așteptăm și invităm pe toată lumea, vă așteptăm cu mic cu mare! Nu uitați, Sâmbătă, 20 August vă aștept pe malul lacului Siriu!” a ținut să sublinieze Vicepreședintele Fundatiei Karitas, Alexandru Ranja.
Lacul Siriu a reuşit să-şi păstreze neştirbită autenticitatea şi să surprindă prin aerul curat si mirosul de rășina, prin nuanţele de verde și albastru ale undelor în care se reflectă munţii, dar mai ales prin liniştea deplină din preajma acestei destinaţii turistice încă nu foarte cunoscute in România.
Organizatorul evenimentului este Fundatia Karitas, iar proiectul este finanţat prin Regio – Program Operaţional Regional 2007-2013, axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, 53 – Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică.
Foto www.turismland.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co